Little things

1.1K 41 4
                                    

Pov Harry

"Harry, schiet nou op, over vijf minuten moeten we op!" hoor ik Louis schreeuwen. "Ja ik kom al!". Snel kijk ik of mijn haar perfect zit en dan loop ik mijn kleedkamer uit. "Hehe! Eindelijk!" roept Louis als ik achter het podium kom. Ik ga bij de rest staan en wacht tot we op moeten. "Succes allemaal!" zegt Emma en ze geeft ons allemaal een knuffel en loopt dan de zaal in. Vanavond ga ik haar voor me winnen, ik weet het gewoon zeker, ze wordt voor eens en altijd de mijne! Ik schik op uit mijn gedachten als Louis me het podium op trekt. De zaal wordt wild en 'Midnight Memories' word ingezet. Als eerste loop ik het podium op en begin met mijn solo.

Pov Emma:

Als ik de zaal binnenwandel zoek ik Justin en Melissa. Lang hoef ik niet te zoeken want er staan allemaal meisjes om Justin heen. Ik loop er naartoe en Melissa is blij me te zien. We staan nog wat te kletsen en dan begint de show. 'Midnight Memories' wordt ingezet en Harry komt als eerste op. Terwijl hij zingt komt de rest ook op en zodra hij mij ziet glimlacht hij. Melissa tikt me aan "je vind hem echt leuk hé?" vraagt ze. Ik begin te blozen "ja, echt heel erg leuk" zeg ik en mijn ogen blijven op het podium gericht. Ondertussen is Justin ook weer bij ons komen staan en zijn de meisjes ook weer naar hun plek. Ondertussen zingen de boys 'Live while we're Young' en natuurlijk staan Melissa en ik keihard mee te zingen. We gaan helemaal los op verschillende nummers en ik zie Harry en Niall steeds mijn kant op kijken waardoor ik steeds begin te blozen. Vanuit mijn ooghoek zie ik Melissa grinniken maar ik trek me er niets van aan. Als 'Little things' wordt ingezet word de zaal verlicht door duizenden kleine lampjes, net een sterrenhemel. Naast mij staan Melissa en Justin heel dicht tegen elkaar aan en ze hebben nu alleen aandacht voor elkaar. Dan springt Harry ineens het publiek in en iedereen begint keihard te gillen. Hij loopt recht op me af en neemt me mee het podium op. Ik zie dat Niall zijn best doet om niet boos te kijken. Harry kijkt diep in mijn ogen en begint aan zijn solo.

I know you've never loved the sound of your voice on tape
You never want to know how much you weigh
You still have to squeeze into your jeans
But you're perfect to me

Ik sta verbijsterd toe te kijken en mijn is blik op zijn mooie groene ogen gericht. Wauw! Denk ik bij mezelf, dit is perfect. Op dat moment word ik in een pirowette gedraagt en van het een op het andere moment sta ik tegen Niall aan en begint hij te zingen.

You'll never love yourself
Half as much as I love you
You'll never treat yourself right, darlin'
But I want you to,
If I let you know, I'm here for you,
Maybe you'll love yourself,
Like I love you
Oh,

Als het liedje is afgelopen ben ik helemaal in dromenland. Wanneer ik weer bij Melissa en Justin aankom staan ze allebei te grinniken. "Wauw!" is het enige wat ik kan zeggen. Na het concert lopen Justin,Melissa en ik backstage en meteen komen Louis, Zayn en Liam op me af gestormd. "Wat was dat nou?" vraagt Zayn "ja waarom werd jij tijdens little tings het podium opgetrokken?" vraagt Liam. " Harry en Niall vinden mij allebei leuk" zeg ik en Liam, Zayn en Louis kijken elkaar aan. "Niet weer he!" zucht Louis dan. "Wat is er?" vraag ik en ze gebaren dat ik mee moet komen. Als we in de kleedkamer van Liam zijn gaan we zitten. Liam begint te vertellen "Een paar jaar geleden toen we nog maar net One Direction waren, vonden ze hetzelfde meisje leuk. Toen ze erachter kwamen dat ze haar allebei leuk vonden, kregen ze ruzie en die ruzie liep flink uit de hand. Het werd zelfs zo erg dat Niall op het punt stond om One Direction te verlaten". Ik staar voor me uit en die laatste zin spookt door mijn hoofd. Ik wil niet dat er door mij iemand uit One Direction gaat, iedereen zal me dan gaan haten en ik kan er niets aan doen. Waarom is het zo moeilijk. "Em, gaat het wel?" vraagt Liam. Ik schik op uit mijn gedachten en zie dat iedereen me bezorgt aankijkt. "Het is mijn schuld" zeg ik en ik zit met mijn hoofd in mijn handen. "Waar heb je het over?" vraag Melissa en ik zucht. "Ik wil niet dat Niall door mij One Direction verlaat!" roep ik en ik trap tegen de tafel waardoor er een glas met koffie omvalt. "Wacht even, wordt eerst eens rustig en vertel ons dan eens wat er aan de hand is" zegt Liam en Zayn ruimt ondertussen de koffie op. Ik zucht " ik denk dat ik Harry leuker vind, ik denk het maar ik weet het niet zeker en ik wil Niall geen pijn doen. Straks heb ik wat met Harry en verlaat Niall door mij One Direction!". Louis geeft me een knuffel "dat gaat niet gebeuren Emma, Niall weet nu hoe belangrijk het is dat hij bij de groep blijft want One Direction is geen One Direction meer als er een van ons weg gaat" zegt Zayn geruststellend. "Maar toch ben ik er bang voor, nu jullie hebben verteld wat er is gebeurd". "Rustig nou maar, je bent in de war en dat begrijpen we ook, maar jij kan hier echt niets aan doen! Je kan zelf niet bepalen wie er verliefd op je wordt, Niall en Harry hebben ook niet zelf bedacht om allebei verliefd op jou te worden. Als je een van hun kiest, moet de ander er maar mee leren leven en een ander vinden". Ik zucht " bedankt iedereen, ik voel me al iets beter"zeg ik. "Groepsknuffel!" roept Louis en in een keer staat iedereen om me heen en word ik stevig geknuffeld. "Wat moet ik toch zonder jullie!" zeg ik lachend.

7UHM

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें