In Love

1.9K 50 2
                                    

Justins POV

Ik ben moe maar dat kan ook niet anders nadat ik vannacht om de 2 uur wakker moest worden voor Melissa. Gelukkig heb ik vandaag vrij en kan ik uitrusten. Ik sta onder de douche en voel de warme stralen over mijn gezicht stromen. Echt een heerlijk gevoel is dat. Ik was mijn haar en zeep mezelf in. Daarna spoel ik alles uit en droog mezelf af. Ik stap uit de douche en poets mijn tanden. Dan loop ik naar de kast en pak er een gemakkelijke broek uit en een paars shirt. Ik loop de slaapkamer in om bij Melissa te kijken. Ze slaapt nog. Ik besluit haar rustig wakker te maken. Voorzichtig ga ik bij haar op bed zitten en kijk naar haar. "Melissa, het is al half elf, wakker worden". Ze opent voorzichtig haar ogen en kijkt me aan. "Goedemorgen Justin" zegt ze en ze wil rechtop gaan zitten maar zodra ze omhoog komt laat ze zich weer zakken. "Auw" zegt ze zachtjes. "Kom ik help je wel!" zeg ik en ik ondersteun haar zodat ze rechtop kan gaan zitten. "Waarom ga je niet even lekker in een heet bad liggen? Daar knap je echt van op!" Ze knikt en ik help haar met opstaan. Als ze in bad zit check ik mijn twitter. Overal foto's van Melissa en van mij. Ook denken mensen dat Melissa mijn nieuwe vriendin is. Ik zucht en plaats een tweet:

@justinbieber: Don't worry , Melissa is just a friend

Ik leg mijn iphone weg en druk de tv aan. Ik zapp wat tot ik Family guy voorbij zie komen. Daar had ik nou net zin in want het is een van mijn favoriete series. Een half uur later komt Melissa uit de badkamer. Ik blijf even staren. Wow wat is ze toch mooi! "Zullen we wat gaan eten? Ik rammel van de honger!" zegt Melissa terwijl ze nog even haar haren in een staart doet. Ik knik "Je ziet er al veel beter uit!" Ze glimlacht en we lopen samen naar de eetzaal.

Na het eten lopen we weer naar onze kamer. "Zullen we anders naar het strand gaan?" Vraag ik en ik zie Melissa gelijk bang kijken. "He wat is er?" zeg ik en ik trek haar in een knuffel. "Worden we dan niet overspoeld door de paparazzi en de beliebers? Straks denken ze dat we wat hebben en krijg ik allemaal nare reacties naar mijn kop!". Ik kijk haar smekend aan "We gaan gewoon naar een rustig strand en ik beloof dat er weinig beliebers zullen zijn! Ik wil gewoon wat lol maken met jou!" . Ik zie aan haar gezicht dat ik haar heb overgehaald. "Oké, vooruit dan maar" zegt ze en dan geef ik haar een knuffel.

10 minuten later:

Melissa POV:

"Ik ga je pakken!" hoor ik Justin roepen en ik ren zo hard ik kan over het strand. "Neeeee je krijgt me nooit!" roep ik lachend naar Justin. Ineens voel ik twee sterke armen om me heen. "Ik zei toch dat ik je zou pakken!"zegt Justin lachend en hij trekt me op de grond. Ik wil gelijk weer opstaan maar ik glijd uit. Justin vangt me op en ik val recht in zijn armen waardoor ik precies in zijn mooie kastanje bruine ogen kijk. Wow wat zijn die eigenlijk prachtig! Bedenk ik me en ik begin te blozen. Ook Justin wordt een beetje rood en er is een ongemakkelijke stilte. Wow krijg ik gevoelens voor hem? Mijn beste vriend? Ik kan het niet geloven. Normaal word ik niet zo snel verliefd .

Justin zet me weer recht op. "Gaat het?" vraagt hij en ik schik op uit mijn gedachten. "Euhm ja hoor!, niets aan de hand, ik ben echt zo onhandig" zeg ik snel en Justin begint te grinniken. "Zullen we een ijsje gaan eten?" Vraagt hij dan ineens. Ik knik en samen lopen we naar een ijssalon. "Welke smaak wil je hebben" vraagt Justin als we de ijssalon binnenlopen. "Gok jij maar" zeg ik en hij krijgt een grijns op zijn gezicht. "Ik weet precies wat ik jou ga geven! Ga jij maar vast naar buiten". Ik loop naar buiten en wacht daar op Justin. Even later komt hij naar buiten. "Ogen dicht!". Ik zucht maar doe dan toch mijn ogen dicht. Ik voel dat hij iets in mijn hand doet. "Oké je mag ze weer open doen!". Ik open mijn ogen en zie dan een spongebob ijsje in mijn hand. Justin grijnst. "Jij altijd met je Spongebob ijsjes!" Zeg ik lachtent. "Ze zijn gewoon zo lekker" zegt hij met een puppy face. Dan lopen we verder langs het strand en eten onze spongebob ijsje op.

Een dag later:

"Justin wakker worden!!!" roep ik terwijl ik de slaapkamer binnen loop. Hij ligt nog te slapen, geknuffeld met een kussen. Het ziet er mega schattig uit en ik maak snel een foto. Justin zal mij echt vermoorden als hij hier achter komt, maar ik kan het gewoon niet laten. "Justin word wakker!!!" zeg ik dan nog eens en ik schut hem heen en weer. Hij draait zich om en kreunt een beetje. "Justin Beyonce is hier!". "Whaaaat waaar????" roept hij en hij zit meteen recht op. "Haha je bent wakker!" zeg ik lachend. "Ja nu wel" zucht hij en hij staat op en loopt de badkamer in en even later hoor ik de douche aangaan. Ik verveel me en loop naar de kledingkast van Justin. Ik doe de kast open en bekijk wat er allemaal in hangt. Vandaag bedenk ik eens wat Justin aantrekt!. Ik pak een simpele jeans uit de kast en een fel paars shirt. Dan kijk ik naar zijn sneakers. Ik pak een paar zwart met paarse sneakers. Als ik klaar ben komt Justin de kamer binnen. Verbaast kijkt hij naar de outfit die ik voor hem heb klaargelegd. "Dat trek jij vandaag aan Justin!" zeg ik trots en ik wijs naar de kleren. Hij glimlacht en trekt het aan. "Wow deze outfit heeft echt swag!" zegt hij en hij kijkt naar zichzelf in de spiegel. Hij geeft me een knuffel en dan gaan we ontbijten.

Als we de eetzaal binnen lopen, zit de rest van de crew al te ontbijten. Justin en ik gaan bij ze zitten en we beginnen te eten van de verse broodjes die op tafel staan. "Over een uur vertrekt de bus!" horen we Scooter roepen. We eten snel ons ontbijt op en gaan dan naar onze kamers om onze koffers te pakken.

Op mijn kamer:

Vind ik Justin nou leuk? Vanmorgen was hij ook zo schattig! Hij vind mij vast niet meer leuk! Vorig jaar was hij stapel op mij maar ik heb hem toen afgewezen omdat ik toen nog met Jason was. Nu vind ik hem misschien wel leuk. Diep in gedachten stop ik nog wat kleine spullen in mijn koffer en dan ben ik klaar. Ik zet mijn koffer vast in de hal bij de rest en dan zoek ik Justin. Uiteindelijk vind ik hem bij de bar. "Hey Wil je ook nog wat drinken?" Vraagt hij. "Ja lekker" zeg ik en Justin besteld een cola voor mij. Als we ons drinken op hebben gaan we naar de bus.

In de Bus

Justin POV

Fredo en ik zitten wat te gamen op de play station. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Melissa hele tijd naar mij zit te kijken. Ik draai me om en dan draaid ze haar hoofd snel weg. Zou ze blozen? Vraag ik mij af en ik glimlach. Misschien vind ze mij nu toch leuk! Meteen voel ik mij echt geweldig en ik let even niet op het spel wat ik met Fredo speel. "Yo Justin wat doe jij nou?" roept Fredo dan ineens. Ik kijk op en zie dat ik game over ben. Shit ik heb Fredo zo wel heel makkelijk laten winnen. "Niet eerlijk ik zat niet op te letten! Ik wil het opnieuw doen!" zeg ik en Fredo schud lachend zijn hoofd.

Een uur later.

De bus stopt bij het hotel en ik zie dat het midden in het centrum is. Ik stap uit de bus en zie een juwelier. Die moet ik hebben! Denk ik bij mezelf. Ik zie dat Melissa al het hotel binnen loopt en ik twijfel geen seconden en ren naar de juwelier. Ik wil het gewoon nog een keer vragen, maar het moet speciaal zijn. In de winkel word ik meteen herkent. "Justin Bieber! Omg, waarmee kan ik je helpen?" vraagt het meisje achter de toonbank. "Ik zoek een ketting, een heel speciale ketting" zeg ik. Het meisje glimlacht en loopt naar de achterkant van de winkel. Even later komt ze terug met een doos in haar hand. "Ik denk dat dit is wat je zoekt!". Ze opent het doosje en er zit een prachtige ketting in met diamantjes. Het is een soort medaillon. "Perfect!" Zeg ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Hier kan ik een foto van Melissa en mij indoen, denk ik bij mezelf. Ik betaal en bedank het meisje. Dan loop ik weer naar het hotel.

Ik sta voor Melissa haar kamer. Zou ik het nu doen of wacht ik nog even? Ik twijfel even en klop dan toch op de deur.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu