Bedrogen

1.8K 50 1
                                    

Ik ben nu een maand 16 en heb nog steeds een relatie met Jason en ik heb het idee dat het alleen maar beter gaat tussen ons. Jason is weer net zo lief als eerst en ik merk dat hij echt zijn best doet om mij gelukkig te houden.

Met een vrolijk gevoel fiets ik het schoolplein op. Ik zet mijn fiets in het fietsenhok en wil naar binnen lopen. Maar dan zie ik ineens iets wat ik niet had willen zien. Ik voel me enorm kwaad maar ook verdrietig. Is dat Jason? Is dat echt Jason die met een ander staat te zoenen? En hij doet het nog wel met die bitch Layla, zij probeerde altijd al tussen ons te komen. Ik kan het niet geloven en de tranen schieten in mijn ogen. Ik loop recht op hem af en duw Layla keihard van Jason af. "Vuile vieze klootzak dat je er bent!" schreeuw ik recht in zijn gezicht en dan geef ik hem een klap. "Ik dacht dat je van me hield". Geschrokken kijkt hij me aan. "Melis? Het spijt me, ik kan het uitleggen!" zegt hij en hij slikt. "Hoe kun je dit nou doen?! We hebben al bijna vier jaar een relatie en dan flik je me dit?!". "Alsjeblieft, luister even naar me" probeert hij en Layla kijkt mij grijnzend aan. " Nee ik hoef niks meer van je te horen! Het is uit Jason en ik wil je nooit meer zien!" roep ik en dan ren ik huilend naar mijn fiets. Ik wil niet naar school en fiets snel naar huis.

Wat ik nu het liefste zou willen, is naar Justin. Hij zou mij begrijpen en op kunnen vrolijken. Hij zou gelijk iets leuks verzinnen en hij kan ook heel goed naar mij luisteren. Eenmaal thuis, ren ik naar boven en plof op mijn bed. Daar huil ik weer verder. Emma en Justin hadden gewoon al die tijd gelijk, Jason is gewoon een player!

Ik schrik als ik ineens word gebeld, maar tot mijn grote opluchting is het Emma. "Hey waar ben je? Je staat niet ziek gemeld en spijbelen is niets voor jou" zegt Emma bezorgt en ik ben ondertussen nog half aan het huilen. "Sorry Em ik voel me niet zo goed". "Melis je huilt wat is er?" vraagt ze en ik veeg mijn tranen een beetje weg. "Je had gelijk over Jason, hij is een player!"roep ik kwaad en ik hoor Emma zuchten. "Hij stond vanochtend met Layla te zoenen, hij heeft mij gewoon bedrogen, na al die jaren! Ik haat hem!". Weer begin ik steeds harder te huilen. "Wat een eikel! Je hebt het toch wel gelijk uitgemaakt hé?" vraagt ze en ik zucht. "Ja, dat heb ik gelijk gedaan. En ik werd ook nog eens kots misselijk van die grijns op Layla's gezicht. Die vond het natuurlijk prachtig dat ze Jason heeft ingepikt!". "Het spijt mij echt Melis, ik zal hier wel zeggen dat je ziek bent, dan krijg je hier geen problemen. En vanmiddag kom ik naar je toe".

"Echt heel erg bedank Em! Ik weet echt niet wat ik zonder jou zou moeten!" zeg ik en ik krijg weer een klein glimlachje op mijn gezicht. We hangen op en dan pak ik mijn laptop erbij en start skype op. Misschien is Justin online en ik wil echt even met hem praten. Gelukkig is hij online en ik nodig hem gelijk uit voor een videogesprek. Justin antwoord meteen en hij heeft een grote glimlach op zijn gezicht als hij mij ziet. "Hey Mel!" zegt hij vrolijk. Maar dan ziet hij aan mij dat ik heb gehuild. Zijn gezicht betrekt meteen en hij kijkt mij bezorgt aan. "Hee, wat is er? Vraagt hij en ik zucht. Ik heb nog niets gezegd en de tranen schieten in mijn ogen. "Jason heeft mij bedrogen! Hij stond met een ander te zoenen!" zeg ik en ik veeg een traan van mijn wang. "Jeetje, ik mocht hem al niet vanaf het begin, maar nu bewijst hij maar weer wat een eikel het is!. Ik vind het echt erg voor je". Ik zit nog steeds te snikken en Justin kijkt mij meelevend aan. "Ik haat dit echt, ik wil je nu zo graag een knuffel geven, maar dat kan niet via skype jammer genoeg" zucht hij en ik moet ineens weer een beetje grinniken. "Ondanks dat jij het verste bij mij vandaan bent, weet jij mij toch het beste op te vrolijken" zeg ik en hij glimlacht. "Hey wacht eens!" zegt hij dan en ik kijk hem nieuwsgierig aan. "Waarom kom je niet gewoon hierheen voor een week of twee? Ik laat je overvliegen en je hoeft niets te betalen! Dan heb je lekker een beetje afleiding en ben je even ver weg van die klootzak". "Dat zou ik echt wel willen, maar ik heb nog een week school en dan is het pas vakantie" zucht ik. "Ik denk dat je heus wel vrij kan krijgen!" zegt Justin en ik zucht weer. "Dat gaat wel lastig worden want ik heb het heel druk met school weet je nog". "Ach, je kan best wel een weekje missen hoor" zegt hij smekend. "Aaaaaw oké Justin ik zal het proberen. Want ik wil nu echt graag bij jou zijn en even weg van alles hier". Ineens hoor ik bij Justin een deur open gaan en dan komen Scooter en Fredo achter Justin staan. "Yoo Melissa!!" roept Fredo vrolijk en hij zwaaid naar mij. "Hi Fredo, hi Scooter!" zeg ik en Scooter glimlacht ook naar mij. "Justin ga jij je zo klaar maken, je moet over een half uur het podium op" zegt Scooter en Justin knikt. "Wacht nu je hier toch bent, is het goed als ik Melissa over laat vliegen? Haar ex heeft haar bedrogen en ik wil haar graag steunen". Scooter knikt meteen en dan loopt hij de kamer uit. "Ik heb er nu al zin in!" zegt Justin en ik glimlach "ik ook, echt bedankt Justin" zeg ik en dan zucht hij. "Ik moet nu wel gaan want over een half uur moet ik op" zegt hij en ik knik "Oké veel plezier vanavond!"

Ik klap mijn laptop dicht en ga op mijn rug op bed liggen. Eindelijk kan ik dan weer naar Justin! Het wordt vast geweldig!

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now