I don't know it anymore!

951 25 1
                                    

Pov Melissa

Helemaal dood loop ik mijn slaapkamer binnen en gooi mijn koffer in de hoek. Ik doe snel een joggingbroek en een hemdje aan. Als ik voor de spiegel sta, schrik ik van mezelf. Jeetje wat zie ik er slecht uit! Denk ik en ik voel voorzichtig aan mijn wang. Het is een beetje dik en blauw. Mijn make-up is helemaal uitgelopen maar ik heb geen zin om het eraf te halen. Uitgeput ga ik in mijn bed liggen. Gelukkig komt Emma morgen hier en heb ik iemand die me steunt. Ik kijk nog even op mijn iphone en dan zie ik dat ik 3 gemiste oproepen van Justin heb. Even twijfel ik om hem te bellen maar uiteindelijk leg ik mijn iphone toch weg. Ik sluit mijn ogen en val uiteindelijk snel in slaap.

De volgende dag

"Melissa, Emma is er!" roept mijn moeder naar boven en ik open mijn ogen. Kreunend ga ik rechtop zitten en dan herinner ik me alles weer. Ik ga nu gewoon door een hel! Mijn vriendje is een drugsverslaafde en hij heeft me geslagen. Zo is Justin gewoon niet! Het kan niet! Het mag gewoon niet! Maakt iemand me nog wakker uit deze nachtmerrie?! "Melis, gaat het?" hoor ik Emma zeggen en ze komt naar me toe lopen. Ik kijk op en zie haar schikken "Wow Melis, je ziet er verschrikkelijk uit!" zegt ze geschrokken. "Bedankt, dat wist ik nog niet!" zeg ik op een sarcastische toon en ik veeg mijn tranen weg. "Die lul is echt te ver gegaan" zegt Emma en ze komt naast me op het bed zitten. "Is het nu uit tussen jullie?" vraagt ze en ik schud nee. "Ik ben weggegaan zonder het uit te maken". Meteen springt Emma op "Whaaaat? Die lul is aan de drugs, hij slaat je en je hebt het niet eens uitgemaakt?" vraagt ze en ik knik. Emma zucht "je bent veel te goed voor Justin! Echt, als ik jou was had ik die lul al lang bij het vuilnis gezet!". "Het is gewoon zo moeilijk en ik weet het gewoon niet meer!" roep ik en ik begin te huilen. "Je houdt nog steeds van hem he?" vraagt Emma en ik knik. "Melis luister, jij verdiend veel beter dan Justin. Vergeet hem en ga verder met je leven, hij is het je niet waard!". Ik veeg mijn tranen weg "misschien heb je gelijk" zeg ik en ik geef haar een knuffel.

We lopen samen naar beneden en ik begroet mijn moeder. "Wij gaan vandaag iets leuks doen, je hebt afleiding nodig". Zuchtend ga ik aan de keukentafel zitten "wat wil je doen dan?" vraag ik. "Shoppen!" roept Emma gelijk en ze begint te stuiteren. "Ik ga naar mijn werk!" roept mijn moeder en we zeggen haar gedag. "Oke shoppen, waarom ook niet" zeg ik als mijn moeder weg is en Emma kijkt in de koelkast. "Eerst krijg jij van mij een stevig ontbijt" zegt ze en ze bakt wat eieren met spek. Als ik mijn ontbijt op heb neem ik een douche en kleed me aan. Als ik klaar ben, zet ik mijn zonnebril op en loop naar beneden. Als ik beneden kom kijkt Emma me raar aan "vanwaar die zonnebril?" vraagt ze. "Ik heb gewoon geen zin om herkent te worden, en ik wil niet dat mensen zien dat ik een blauw oog heb". Emma begint te lachen "en je denkt dat dit helpt?". Ik denk na "je hebt gelijk, dit helpt niet. Maar ik stop hem wel in mijn tas" zeg ik en ik doe mijn zonnebril in mijn handtas. Dan lopen we naar buiten en stappen in Emma haar auto.

Als we door de stad lopen word ik een paar keer raar aangekeken en Emma zegt dat ik me er niets van aan moet trekken. Ze trekt me mee een winkel in en wijst een leuke jurk aan "deze moet je echt passen, het zal je geweldig staan Melis!" roept ze en ik pas de jurk. Als ik hem aan heb laat ik het aan Emma zien en die steekt gelijk haar duim op "Ik zeg doen!" roep ze enthousiast. Ik besluit de jurk te kopen en dan lopen we de winkel weer uit. We gaan de ene na de andere winkel in en Emma heeft haar handen vol met tassen. Zelf heb ik maar twee tassen en ik heb niet meer zo'n zin om te shoppen.

"Laten we wat gaan eten!" roept Emma en ze trekt me de Macdonald in. We halen eten en gaan aan een tafeltje zitten. Echt trek heb ik niet dus ik eet alleen maar een paar frietjes. Ineens komen er wat meisjes bij onze tafel staan "je hebt Justin zijn hart gebroken en dat pikken wij niet!" roept een van de meisjes en ik voel dat ik bijna moet huilen "kunnen jullie alsjeblieft weggaan? Jullie weten niet wat er is gebeurt en wat Justin heeft gedaan" zegt Emma. "Nee, Melissa moet oprotten, wij zijn beliebers en als Justin zijn hart wordt gebroken helpen wij hem. We wisten nooit wat hij met zo'n lelijke hoer als jij moest! Val dood Melissa!". Emma wordt heel kwaad en begint tegen ze te schreeuwen "laat haar verdomme met rust!, jullie zeggen dat Melissa, Justin niet verdiend maar het is juist andersom. Die lul verdiend Melissa niet, ja hij is een lul. Dat zogenaamde idool van jullie slaat zijn bloedeigen vriendin! Hij is een drugsverslaafd agressieve lul en dat jullie fan van zo'n klootzak zijn, zegt ook wat over jullie. Jullie zijn net zo erg als hij, jullie zijn zo dom dat jullie alles geloven wat hij zegt en hem altijd heilig verklaren. Diegene die hier dood mogen vallen zijn jullie begrepen?!". Ze kijken haar arrogant aan "en nu oprotten!" roep Emma en de meisjes lopen weg. "Vind je niet dat je een beetje te ver ging?" vraag ik en ze kijkt me raar aan "Melissa, ze zeiden dat je dood moest vallen, dat is toch niet normaal?" zegt ze en ik knik. "Ik wil naar huis" zeg ik dan "ik ben bang dat zij niet de eerste waren die zulke dingen tegen me zeggen". Emma knikt en we lopen terug naar haar auto.

Als we later thuis op de bank zitten gaat mijn telefoon, het is Justin. "Zal ik opnemen?" vraag ik aan Emma en ze knikt.

Ik zucht en neem op. "Hoi" zeg ik zachtjes en ik wacht tot Justin begint te praten. "Prinses, ik ben zo blij dat je opneemt, ik heb zo'n spijt van alles!" zegt hij en ik slik. "Noem me alsjeblieft geen prinses Justin". "Wat, waarom niet?" vraagt hij maar ik zeg niks. Het is een paar tellen stil, maar dan begint Justin weer te praten. "Asjeblieft kom terug naar mij, ik wil je echt niet kwijt!" zegt hij smekend en ik veeg een traan van mijn wang. "Sorry Justin, ik- ik kan het niet" zeg ik en ik begin te snikken. "Hoe bedoel je?" vraagt hij en ik hoor dat hij echt wanhopig is en zijn stem trilt helemaal. "Het is uit Justin, het spijt me" zeg ik en dan druk ik hem weg.

Dan begin ik te huilen. Emma geeft me een knuffel "je hebt het beste gedaan" zegt ze. "Je vind wel iemand anders, iemand die beter is dan Justin. Ik beloof het je!"

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now