24. Kapitola

3K 94 4
                                    

Third pov

Byl temný večer, když brunet přicházel do svého vlastního domu. Pod očima se mu vytvořily modré kruhy a kdyby nebylo kafe, který vypil cestou domů asi by usnul rovnou v autě. Jeho domovem se šířil zvuk televize, jinak bylo ticho. Zul si boty, hodil klíče na botník a šouravým krokem se doplazil za světlem, které šlo z obýváku. V dané místnosti zahlédl dvě známé dívky. Beccu a Rose. Jeho růžičku. Od televize odtrhla oči a zadívala se do jeho očí. A široce se usmála. To donutilo i Louise se pousmát. Měl rád její úsměvy. Vždy mu to přineslo dobrou náladu.

Rebecca pohladila Rose po rameni, vstala a došla k Louisovi, kterého poplácala po zádech a odešla. Louis si sedl vedle Rose a vtáhl si jí do své náruče. Brunetce se rozlil z toho úsměv na tváři.

" Nechceš jít spát?" Zeptala se ho a pohladila ho po tváři. Ráda ho viděla.

" Ještě ne. Za chvíli" odpověděl jí chraplavým, unaveným hlasem a její zraněnou ruku jemně políbil na obvaz. Rose tu způsobilo mravenčení v konečkách prstů a motýlkovské třepotání v břiše. Ruku si dala podél těla a více se zachumlala do deky. Louis se šibalsky usmál z její stydlivosti.

" Chtěla bych zítra ven si něco vyfotit do parku. Nepůjdeš se mnou?" promluvila Rose skoro neslyšně do přikrývky. Louisovi zmizel jeho úsměv ze rtů a opřel si čelo o její hlavu.

" Zítra budu muset jít s Jeffem na jeden pohovor kvůli převozu drog, růžičko. Budu ti tu zase muset někoho nechat" povzdychnul si a přitáhl si jí blíž k sobě. Rose zklamaně přikývla a začala si hrát se svýma prstama. " Někdy ti to vynahradím" pokračoval. Rose znovu přikývla a odkryla ze sebe deku.

" Půjdu si lehnout" oznámila mu a opustila jeho nárůč jdoucí zklamaně do ložnice.

" Jsi takovej blbec, Tomlinsone" zanadával si pro sebe, když byl vzduch čistý. Chtěl si do něčeho bouchnout, ale jeho tělo mu to nedovolilo. Byl příliš unavený. Říkal si, proč jí zatáhnul do takových sraček. Je pro něj tak nevinná a tak čistá, že jí nedokáže odolat. Miloval její stydlivost, její nevinnost, její milou povahu. Pár minut se ještě díval na probíhající pořad a pak ho vypnul rozhodlaný si jít lehnout. Pomalu vešel do ložnice, kde už ležela ve tmě Rose. Svléknul si ze sebe mikinu, tričko, kalhoty a šel si k ní lehnout. Opatrně se k ní natisknul a její tělo opět vtáhnul do jeho objetí.

" Promiň, růžičko" zašeptal jí do vlasů, kde jí vtisknul polibek a zavřel oči. Myslel si, že už spí, ale Rose byla vzhůru a všechno slyšela. Přitiskla se k němu jako projev odpuštění- i když nebylo, co odpouštět- a hlavu zabořila do polštáře. Poté oba dva hned usnuli.

***

Vítr odfoukl dlouhé vlasy Rose a pohrával si s něma. V polozmrzlích rukách držela svůj foťák a kontrolovala jeho stav i když věděla, že je zcela v pořádku. Byla nervózní. Byla nervózní z Harryho. Šel po jejím boku a díval se nepřetržitě před sebe. Byl naštvaný na Louise, že ho nevzal s sebou k Jeffovi. Musel hlídat Rose a musel s ní jít do zdejšího parku.

Rose se cítila provinile, že s ní musí jít. Šla by sama, ale nechce se dostat ještě do většího nebezpečí a navíc by jí Louis nepustil. Rose už bylo trapné si prohlížet foťák a tak si ho pověsila na krk. Ruce si zabořila do kapes. Podívala se očkem na Harryho, který se pořád díval před sebe občas popotahujíc z cigarety. Rose sklopila zrak k zemi a ušklíbla se. Radši by se vrátila domů.

" Malbu tě vyučovala paní Greenová, co" promluvil Harry do ticha a vydechl z plic kouř. Rose byla zaskočená z jeho slov, jenž vypustil z pusy.

My criminal boy/ L.T.Where stories live. Discover now