Κεφάλαιο 7

5.9K 601 28
                                    

Η Κασσάνδρα είδε τον Δημήτρη να έρχεται προς το μέρος τους: "Ωχ."

"Ο Δημήτρης, ο τραγουδιστής των DREAMERS δεν είναι αυτός που έρχεται προς  τα εδώ;" ρώτησε η Κατερίνα. "Σε ξέρει;"

"Ναι, αυτός είναι. Έρχεται στη σχολή χορού, για ένα βίντεο που θα γυρίσουν." απάντησε εκείνη ενώ η Δήμητρα τις κοίταζε χωρίς να καταλαβαίνει για τι πράγμα μιλούσαν.

"Γεια σας" ο Δημήτρης χαμογέλασε. Στράφηκε προς την Κασσάνδρα: "Σε είδα από μακριά και είπα να σου πω ένα γεια."

Η Κατερίνα πετάχτηκε ενθουσιασμένη "Γεια, θα τραγουδήσετε σήμερα εδώ;"

Ο Δημήτρης κούνησε αρνητικά το κεφάλι του. "Είμαστε και εμείς απλά καλεσμένοι."

Η Κατερίνα σούφρωσε τα χείλια της: "Κρίμα, θα ήταν ωραίο να σας ακούγαμε."

"Θα το έκανα, όμως, αν μου έλεγε οτι το ήθελε κάποια συγκεκριμένη ψυχή." Κοίταξε την Κασσάνδρα, που έκανε οτι δεν τον άκουσε.

Η Κατερίνα κοίταξε μία εκείνον και μία τη φίλη της καχύποπτα: "Τι συμβαίνει εδώ;"

"Προσπαθώ να φλερτάρω τη φίλη σου, αλλά εκείνη με απορρίπτει." είπε με ειλικρίνεια.

Η Κατερίνα σοβάρεψε απότομα: "Τότε καλύτερα να μην το παλέψεις. Η Κασσάνδρα δεν αλλάζει εύκολα γνώμη." Οι τρεις φίλες είχαν συζητήσει ώρες ατελείωτες για τα τραύματά τους και η Κατερίνα, όπως και η Δήμητρα, γνώριζε πόσο βαθιά ήταν αυτά της Κασσάνδρας και πόσο άσχημα την επηρρέαζαν ακόμη. Υπήρχαν νύχτες που τις έπαιρνε τηλέφωνο και τους ζητούσε να πάνε και να μείνουν μαζί της, γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Δεν τους είχε πει ποτέ το όνομα της οικογένειάς της και παντού εμφανιζόταν μόνο με το καλλιτεχνικό της αλλά οι δύο φίλες της υποψιαζόταν οτι αυτό συνέβαινε, γιατί ο πατέρας της ήταν κάποιος γνωστός. Έτσι και εκείνες δεν την ρώτησαν ποτέ λεπτομέρειες.

Η Δήμητρα ζήτησε συγνώμη και έφυγε για τις τουαλέτες, ούτως ή άλλως οι διασημότητες δεν την αφορούσαν. Έφτασε με δυσκολία εκεί , όμως μπροστά στις γυναικείες τουαλέτες ένα ζευγάρι φιλιόταν παθιασμένα. Αφού περίμενε για λίγο, μήπως και την καταλάβουν, έσκυψε κοντά στα αυτιά τους: "Συγνώμη, να περάσω!" φώναξε τρομάζοντάς τους.

Η κοπέλα την κοίταξε ενοχλημένη και τράβηξε τον άντρα πιο πέρα για να συνεχίσουν. Μόλις η Δήμητρα μπήκε στην τουαλέτα μονολόγησε: "Πρέπει να την παραδεχτώ. Έχει θράσσος."

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now