Κεφάλαιο 40

4.7K 507 12
                                    

Η Κασσάνδρα κοίταξε το ρολόι της. Τελικά οι δημοσιογράφοι όπως την είχε διαβεβαιώσει ο Μίλτος τους έκαναν ερωτήσεις μόνο για τη δουλειά τους όπως είχαν υποσχεθεί και έβγαλαν φωτογραφίες τους δυο τους μαζί και έναν έναν χωριστά. Όταν τελείωσαν η Κασσάνδρα περίμενε τον Μίλτο στην πίσω πόρτα του θεάτρου και βγήκε μόνο όταν είδε το αυτοκίνητό του.


Όταν μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου  που γινόταν η δεξίωση, ο μάνατζερ του Μίλτου τους πλησίασε με μια εξαιρετικά ευχαριστημένη έκφραση στο πρόσωπό του: "Επιτυχία!!" τους ψιθύρισε, όταν έφτασε δίπλα τους.

Η Κασσάνδρα έψαξε με το βλέμμα της την αίθουσα, για να βρει τον Δημήτρη ή τις φίλες της αλλά ο κόσμος ήταν πολύς μέσα στην αίθουσα.

"Εμένα με συγχωρείτε για λίγο." είπε στους δύο άντρες, που συνέχισαν να συζητούν ευχαριστημένοι από την επιτυχία της βραδιάς.

Πέρασε ανάμεσα από τον κόσμο ψάχνοντας, ώσπου είδε τη Δήμητρα να μιλάει με το Νίκο σε μία άκρη.  Πήγε προς το μέρος τους.

"Που είναι ο Δημήτρης;" ρώτησε τη φίλη της.

"Και εγώ χαίρομαι που σε βλέπω." την πείραξε η Δήμητρα.

Αυτός που της απάντησε ήταν ο Νίκος : "Μην ανησυχείς. Μετά από τις επίμονες προσπάθειες της φίλης σου, μας υποσχέθηκε οτι θα έρθει.  Όμως φαινόταν στεναχωρημένος."

"Το ξέρω. Παρεξήγησε κάτι που είδε , γι αυτό σου είπα να τον φέρεις οπωσδήποτε, για να του εξηγήσω."

"Τον κάλεσε ο μάνατζερ τους για να μιλήσουν για κάτι επειγόντως. Θα έρθει μετά." είπε η Δήμητρα.  "Συγχαρητήρια για την παράσταση. Ήσασταν και οι δύο υπέροχοι.

Ο Μίλτος πλησίασε πίσω από την Κασσάνδρα και αφού χαιρέτησε τη Δήμητρα και το Νίκο της είπε: " Κασσάνδρα,  έλα λίγο μαζί μου θέλω να σε συστήσω σε κάποιους ανθρώπους."

Η Κασσάνδρα γύρισε και κοίταξε απολογητικά τους φίλους της και μετά ακολούθησε το Μίλτο.

Οι άνθρωποι που ήθελε να της γνωρίσει, ήταν φίλοι του που είχαν δει την παράσταση και ήθελαν να της κάνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις. Η Κασσάνδρα χάρηκε που η δουλειά της αναγνωρίστηκε και συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί τους, καταλήγοντας να τους υποσχεθεί οτι θα σκεφτόταν τις προτάσεις τους και θα τους απαντούσε όταν έπαιρνε κάποια απόφαση.

Ένας σερβιτόρος την πλησίασε και της έδωσε ένα σημείωμα: 'Έλα να με βρεις στο πάρκινγκ.' Δεν είχε υπογραφή.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now