Κεφάλαιο 28

5.2K 553 10
                                    

 Ο Νίκος περίμενε εκνευρισμένος την Σάρα στο δωμάτιό του. Εκείνη αφού μπήκε με το πάσο της,  έκλεισε την πόρτα πίσω της.

"Μπορείς να μου εξηγήσεις τι νομίζεις οτι κάνεις;" τη ρώτησε και ο εκνευρισμός στη φωνή του ήταν ολοφάνερος .

"Επισκέπτομαι τον αρραβωνιαστικό μου. Τι είναι το περίεργο σε αυτό;" ρώτησε εκείνη με απάθεια.

"Ίσως το οτι δεν καταλαβαίνεις οτι πλέον δεν είμαστε μαζί;  Ακόμη και αν τυπικά δεν ανακοινώνω το χωρισμό μας, ουσιαστικά έχουμε χωρίσει."

Όταν μπήκε στο σαλόνι, η Σάρα είδε αμέσως τη Δήμητρα που καθόταν δίπλα στο Νίκο και το απολογητικό ύφος με το οποίο εκείνος την κοίταξε . Ήταν σίγουρη οτι η αστυνομικίνα ήταν η πέτρα του σκανδάλου.

"Είσαι σίγουρος οτι θα  αντέξουν οι DREAMERS ένα σκάνδαλο επειδή ο κιθαρίστας τους εγκατέλειψε την αρραβωνιαστικιά του, ενώ ήταν ακόμη αρραβωνιασμένοι, για μια αστυνομικίνα; Και άντε, πες οτι οι DREAMERS θα το αντέξουν γιατί έχουν φανατικούς θαυμαστές. Η αστυνομικίνα θα το αντέξει; Στη δουλειά της πως θα την αντιμετωπίσουν; Δε θα γίνει αντικείμενο κακοπροαίρετων σχολίων και κοροϊδίας;"


Ο Νίκος πήγε κοντά της, με τα μάτια του να πετούν φωτιές : " Τι θέλεις επιτέλους από εμένα;" είπε έξω φρενών.

"Σου είπα, οτι θα συνεχίσω να είμαι η αρραβωνιαστικιά  σου, αν δεν θέλεις να γίνει σκάνδαλο και να καταστρέψεις το συγκρότημά σου. Εγώ θα έρχομαι στις επίσημες εξόδους μαζί σας. Αν θέλεις να σώσεις τη δουλειά σας και την αστυνομικίνα, θα πρέπει να χωρίσεις μαζί της αλλιώς θα την κάνω βούκινο." είπε εκείνη με ικανοποίηση.

Ο Νίκος την κοίταξε έκπληκτος: "Σάρα,  σύνελθε, σε παρακαλώ. Τι λές; Τι νόημα έχει αυτό που θέλεις να κάνεις;"

"Για μένα έχει. Εγώ ήμουν κοντά σου στα δύσκολα σου χρόνια. Γιατί να αφήσω κάποια άλλη τώρα, να επωφεληθεί από τα αποτελέσματα της δικής μου ταλαιπωρίας;" τον ρώτησε αγριεμένη.

"Πάντα θα αναγνωρίζω την σημασία της παρουσίας σου δίπλα μου, στην αρχή της καριέρας μου αλλά τι μπορώ να κάνω, όταν δεν υπάρχει πια τίποτα, που να με δένει μαζί σου; Να μείνω μαζί σου από υποχρέωση; Τι όφελος θα έχεις εσύ από αυτό; Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά κανονικό ζευγάρι."

" Δε με νοιάζει να είμαι κανονική γυναίκα σου αλλά να φαίνομαι οτι είμαι. Στα σχέδιά μου λοιπόν δε χωράει πουθενά η αστυνομικίνα. Θα πρέπει να τη χωρίσεις, γιατί πίστεψε με στο τέλος αυτή θα πληρώσει τη νύφη. Και όσον αφορά εμάς..." τον πλησίασε και πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, κόλλησε τα χείλη της στα δικά του ξαφνιάζοντάς τον.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now