Κεφάλαιο 37

4.6K 517 3
                                    

Η Κασσάνδρα μπήκε στην αίθουσα που την περίμενε το συγκρότημα. Σε δυο μέρες θα γινόταν τα γυρίσματα του βίντεο και είχε συνεννοηθεί με τις φίλες της  να βοηθήσουν. Όλοι τους την κοίταζαν συνοφρυωμένοι και ιδίως ο Δημήτρης ήταν θυμωμένος.

"Ας αρχίσουμε. Τα κορίτσια θα έρθουν αργότερα." τους είπε.

Ξεκίνησαν τη χορογραφία άκεφα.  Η Κασσάνδρα τους έβαλε τις φωνές: "Τι θα γίνει θα συγκεντρωθείτε; Θα καταστρέψετε το βίντεό σας έτσι."

Εκείνοι άρχισαν να κινούνται πιο ζωηρά. Η Κασσάνδρα είδε τις φίλες της στο διάδρομο πριν από όλους και τις έκανε νόημα να μπουν. Το κλίμα στο εσωτερικό της αίθουσας άλλαξε αμέσως.  Η Κασσάνδρα χαμογέλασε, ώσπου είδε τον Δημήτρη να την κοιτάζει έντονα. Πήρε τα μάτια της από επάνω του και σοβάρεψε.

Η πρόβα τους πήγε πολύ καλά. Τα σημεία που θα έπρεπε να διορθώσουν πια, ήταν ελάχιστα και η ίδια αναγκάστηκε στο τέλος να παραδεχτεί οτι η χημεία των τριών τους με το συγκρότημα, ήταν πολύ καλύτερη απ'ότι των άλλων χορευτριών.

Η μέρα των γυρισμάτων έφτασε και τα κορίτσια πήγαν στο τροχόσπιτο για να αλλάξουν. Όλες τους σύμφωνα με το σενάριο θα φορούσαν μάσκες. Τα σορτσάκια και οι πολύ κοντές φουστίτσες που εναλλάσσονταν  στην πορεία του βίντεο, δεν βοηθούσαν και πολύ στην συγκέντρωση του Δημήτρη και του Νίκου, που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να μην επηρρεαστούν όταν κρατούσαν τα κορίτσια που είχαν στο μυαλό τους όλη την ώρα.

Τα γυρίσματα γινόταν σε μια βίλα μέσα σε ένα δάσος και υπήρχαν σκηνές μέσα στο σπίτι αλλά και στο δάσος απ'εξω.

Τελικά όλα πήγαν καλά και το γύρισμα τελείωσε αργά το βράδυ. Η Κασσάνδρα και τα κορίτσια άλλαξαν για τελευταία φορά και έβαλαν τα κανονικά τους ρούχα, όταν ο Τόλης φώναξε έξω από την πόρτα: " Κασσάνδρα, πρέπει να το δεις αυτό."

Όταν η Κασσάνδρα βγήκε για να τον βρει, εκείνος κρατούσε μια εφημερίδα στο χέρι του, που  το κύριο θέμα της ήταν :' Ποιος είναι πραγματικά ο Φώτης Ράλλης;'

Η Κασσάνδρα την άρπαξε από τα χέρια του Τόλη και την άνοιξε πανικόβλητη, για να διαβάσει τις λεπτομέρειες του θέματος. Η εφημερίδα αποκάλυπτε οτι πατέρας της δεν ήταν αυτός που το κόμμα ήθελε να παρουσιάζει. Μάρτυρες που είχαν ζήσει με την οικογένεια, αποκάλυπταν σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα του, σύμφωνα με την εφημερίδα. Μετά γινόταν επίθεση στο κόμμα που τον είχε προωθήσει, στοχεύοντας την ηθική του.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now