Kεφάλαιο 26

5.6K 573 8
                                    

Η Δήμητρα κοίταξε το τηλέφωνό της. Όσο το είχε στο αθόρυβο την είχαν πάρει όλοι. Η Κατερίνα, η Κασσάνδρα ακόμη και ο Νίκος. Της είχε πει πριν, οτι θα έβγαινε με την Σάρα για να της μιλήσει. Όσο ήταν στη δουλειά, δεν είχε την πολυτέλεια να κάτσει να σκεφτεί τι είχε συμβεί αλλά τώρα αναρωτιόταν τι να είχε γίνει.

Ο Νίκος είχε καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της, χωρίς η ίδια να το καταλάβει. Στην αρχή τον είχε λυπηθεί επειδή είχε δει τι είδους γυναίκα ήταν η αρραβωνιαστικιά του, σιγά σιγά όμως η σοβαρότητά του και η συμπεριφορά του, την έκανε να τον προσέξει και να τον ξεχωρίσει. Σε αυτό βέβαια συνέβαλαν και τα όμορφα, μελαγχολικά, μαύρα μάτια του.

Σήκωσε το κινητό της και τον κάλεσε. Άκουσε την βαθιά του φωνή: "Δήμητρα;"

"Ναι, εγώ είμαι. " του είπε μαζεμένα, αφού η φωνή του ακούστηκε στεναχωρημένη. 'Η συνάντησή του με την Σάρα δεν θα πρέπει να πήγε καλά' σκέφτηκε.

"Τελείωσες; Να έρθω να σε πάρω; Πρέπει να σου μιλήσω." ακούστηκε αγχωμένος.

Η Δήμητρα δεν μπορούσε να του αρνηθεί: "Τελείωσα, έλα."

Μετά από είκοσι λεπτά, όταν ο Νίκος πάρκαρε μπροστά στο τμήμα, η Δήμητρα πλησίασε το αυτοκίνητο. Εκείνος βγήκε και πήγε κοντά της. Την κοίταξε για λίγο στεναχωρημένος και μετά την αγκάλιασε σφιχτά. Η Δήμητρα τύλιξε διστακτικά  τα χέρια της γύρω του.

"Τι έγινε;"  τον ρώτησε.

"Θέλω να μου υποσχεθείς οτι θα με περιμένεις. Δεν θέλω να σε χάσω." είπε σφίγγοντάς την ακόμη περισσότερο επάνω του.

"Τι έγινε;" επανέλαβε εκείνη, χαιδεύοντας παρηγορητικά την πλάτη του.

Την απομάκρυνε λίγο από κοντά του: "Η Σάρα δεν θέλει να χωρίσουμε και ουσιαστικά με απειλεί. Πήγα αμέσως στον μανατζέρ μας και του μίλησα αλλά εκείνος μου είπε οτι τώρα που ετοιμαζόμαστε να βγάλουμε τον καινούριο δίσκο, ένα σκάνδαλο θα μας δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα με απρόβλεπτες συνέπειες. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρξουν  επιπτώσεις  για τους DREAMERS. Καταλαβαίνεις; Θα δημιουργήσω πρόβλημα και στους άλλους."

Αυτή η αρραβωνιαστικιά του ήταν απίστευτη. Παρότι είχε λερωμένη τη φωλιά της, ήθελε να το παίξει θύμα και αδικημένη, για να εκβιάσει το Νίκο. Η Δήμητρα της είχε δώσει την ευκαιρία να αποχωρήσει αξιοπρεπώς.

Ο Νίκος από την άλλη της έδειξε την ειλικρίνιά του, μια και προσπάθησε να χωρίσει τη Σάρα, αλλά αφού εκείνη επέλεξε να παίξει βρόμικα και η Δήμητρα θα σταματούσε να λογαριάζει τον Νίκο σαν δεσμευμένο και θα την αντιμετώπιζε. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να του πει τι την είχε πιάσει να κάνει. Ήταν θέμα αρχών.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now