Κεφάλαιο 21

5.4K 598 20
                                    

Όταν μπήκαν στο μπάνιο, ο Νίκος έκλεισε την πόρτα και άνοιξε το φαρμακείο που είχαν από πίσω. Έβγαλε από μέσα ένα σωληνάριο που αφού το διάβασε, άνοιξε το καπάκι και έβαλε λίγη από την αλοιφή στο χέρι της.

Ο Νίκος κοίταξε το πρόσωπο της Δήμητρας, καθώς της άπλωνε  στο χέρι με προσεκτικές κινήσεις την αλοιφή.

"Σε πονάω;" τη ρώτησε .

"Μην ανησυχείς είμαι μια χαρά. Μπορώ να το κάνω μόνη μου." είπε εκείνη και προσπάθησε να τραβήξει το χέρι της από το δικό του.

" Αφού λέρωσα ήδη τα χέρια μου." της έδειξε τα λερωμένα δάχτυλά του.

Η Δήμητρα σκέφτηκε πόσο κρίμα ήταν που, ένα τόσο καλό παιδί όσο φαινόταν να είναι  Νίκος, είχε δίπλα του μια γυναίκα σαν τη Σάρα, που δεν τον εκτιμούσε.

"Είσαστε χρόνια με τη Σάρα;" ρώτησε αδιάφορα.

Εκείνος την κοίταξε και χαμογέλασε : " Αρκετό για να έχουμε καταντήσει συνήθεια. Βλέπεις ο έρωτας δεν καταλήγει πάντα στην αγάπη."

"Μα είσαστε αρραβωνιασμένοι! "

"Και εσύ ρομαντική, πράγμα που εμένα μου αρέσει...

Επειδή ακριβώς ήμασταν αρκετό καιρό μαζί, την γνώρισαν και οι γονείς μου και σύντομα άρχισαν να μας πιέζουν για να το επισημοποιήσουμε. Ο αρραβώνας έγινε περισσότερο γι αυτούς."

"Αν εσύ δεν τον ήθελες, γιατί δεν αντέδρασες;"

"Γιατί τότε δεν με ενδιέφερε. Για μένα δεν υπήρχε κάτι άλλο στην ζωή μου, οπότε πίστεψα οτι θα μπορούσα να το κάνω το βήμα. Όμως τώρα αφυκτιώ. Με πιέζει η συμπεριφορά της και βλέπω καθαρά οτι δεν την ενδιαφέρω εγώ αλλά το μέλος των DREAMERS  με τους θαυμαστές και τα κοινωνικά γεγονότα. Κυρίως όμως, έχω βρει ένα άτομο που με ενδιαφέρει πολύ." Τα μάτια του καρφώθηκαν επάνω της, ενώ το χέρι του σταμάτησε να κινείται.

Η Δήμητρα δεν μπορούσε να τραβήξει τα μάτια της από τα δικά του. Το χέρι του τράβηξε ελαφρά το δικό της προς το μέρος του, ενώ και ο ίδιος έσκυβε το πρόσωπό του κοντά της, ώσπου τα χείλη τους ενώθηκαν παθιασμένα. Φιλιόταν, με μόνα σημεία επαφής τα χείλη τους και το  χέρι του, που κρατούσε απαλά το τραυματισμένο χέρι της. Φαινόταν σα να προσπαθούσαν να κρατηθούν μακριά, χωρίς να μπορούν .

"Δήμητρα, είσαι καλά;" ακούστηκε η φωνή της Κατερίνας απ'έξω.

Οι δυο τους τραβήχτηκαν απότομα πίσω και κοιτάχτηκαν με αμηχανία.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now