ΕΠΙΛΟΓΟΣ

8.2K 762 128
                                    

Ο Μίλτος ενθουσιάστηκε όταν έμαθε για την αποδοχή της πρότασής του από την Κασσάνδρα, ενώ ο Δημήτρης που ήταν παρών  στη συζήτηση, συνοφρυώθηκε με την αντίδρασή του. Άπλωσε το χέρι του και αγκάλιασε τους ώμους της Κασσάνδρας κτητικά : "Μην ενθουσιάζεσαι. Είμαστε μαζί με την Κασσάνδρα. Έρχεται μαζί σου μόνο για τα επαγγελματικά."

"Μάτια που δεν βλέπονται..." είπε με νόημα ο Μίλτος προκαλώντας το θυμωμένο βλέμμα του Δημήτρη και το τρομαγμένο της Κασσάνδρας. Γέλασε : "Μην ανησυχείτε. Δεν μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια." τους καθησύχασε αμέσως μετά.

Όταν έφτασε η μέρα αναχώρησης για την Κασσάνδρα στο αεροδρόμιο είχαν πάει όλοι . Όταν έγινε η αναγγελία της πτήσης, οι φίλοι της την χαιρέτησαν και απομακρύνθηκαν. Η Δήμητρα και η Κατερίνα έμειναν, κοιτάζοντας την με τα μάτια τους βουρκωμένα: "Καλή επιτυχία." της ευχήθηκαν και αγκαλιάστηκαν και οι τρεις σφιχτά.

Όταν έφυγαν και τα κορίτσια,  δίπλα της στεκόταν ο Δημήτρης που την αγκάλιασε: "Να προσέχεις εκεί και να μην δίνεις καμία σημασία στους άντρες που θα σε κοιτάνε. Θα τους λες οτι είσαι αρραβωνιασμένη."

"Μα δεν είμαι." είπε εκείνη.

Ο Δημήτρης έβγαλε ένα κουτάκι από την τσέπη του: " Είσαι." έβγαλε το δαχτυλίδι και το πέρασε στο δάχτυλό της.

"Εγώ νόμιζα οτι πρώτα κάνεις την πρόταση και μετά περιμένεις την απάντηση." είπε εκείνη χαμογελώντας πειρακτικά.

"Μας πιέζει ο χρόνος. Όταν επιστρέψεις, σου υπόσχομαι οτι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε στους άλλους οτι είσαι δεσμευμένη."

"Χα ! Άφησε αυτόν εδώ κορίτσι μου, δεν ξέρει να κάνει ούτε μια πρόταση γάμου της προκοπής. Εκεί που θα πάμε θα σου δείξω εγώ πως γίνονται οι προτάσεις." είπε ο Μίλτος που στο μεταξύ είχε πλησιάσει χαμογελώντας πλατιά.

Η Κασσάνδρα πλέον ήξερε το χιούμορ του και διασκέδαζε αλλά ο Δημήτρης συνέχιζε να ενοχλείται μαζί του και τον αγριοκοίταξε.

Ο Μίλτος του έριξε ένα βλέμμα διασκεδάζοντας και μετά στράφηκε στην Κασσάνδρα: "Πρέπει να φύγουμε."

Ο Δημήτρης κρατώντας την στην αγκαλιά του στράφηκε στον Μίλτο : " Να την προσέχεις του είπε." και τη φίλησε παθιασμένα.

"Μην ανησυχείς καθόλου!!" είπε εκείνος και  όταν χωρίστηκαν μεταξύ τους, τράβηξε την Κασσάνδρα μαζί του για να περάσουν τον έλεγχο.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now