Κεφάλαιο 25

5.5K 588 12
                                    

Η Κασσάνδρα καθώς έτρωγε κοίταξε τον Δημήτρη . Ήξερε οτι η συνεργασία της με τον Μίλτο δεν θα του άρεσε και θα δημιουργούσε προβλήματα στην σχέση τους, που βρισκόταν στα πρώτα της βήματα, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να εγκαταλείψει το όνειρό της. Αυτό ήταν που την έκανε να συνεχίσει να παλεύει, όταν όλα γύρω της έδειχναν να καταρρέουν. Ο χορός ήταν το Α και το Ω στην ζωή της.

"Ελπίζω να μην σε ενοχλεί το γεγονός οτι θα συνεργαστώ με τον Μίλτο."  Μπορεί να μην συζήτησαν ποτέ ανοιχτά, για το ποια ήταν η σχέση τους αλλά οι δυο τους είχαν συμφωνήσει σιωπηρά, να δοκιμάσουν να είναι μαζί .

Ο Δημήτρης την κοίταξε στα μάτια: "Θα το ανεχτώ, φτάνει στη ζωή σου, σαν άντρας,  να υπάρχω μόνο εγώ."

Η Κασσάνδρα του χαμογέλασε, καταλαβαίνοντας την ζήλια του και την προσπάθειά του να την κρύψει. 'Αυτός ο άντρας δεν μοιάζει με τον πατέρα μου. Ακόμη και τώρα που ζηλεύει, δεν θέλει να με πιέσει για τίποτα.' σκέφτηκε με ικανοποίηση: "Μην ανησυχείς, όπως ξέρεις κανένας άντρας δεν μπορεί να μπει τόσο εύκολα στη ζωή μου."

Είχαν μόλις τελειώσει το φαγητό τους, όταν ένα πλήθος δημοσιογράφων μπήκε στο εστιατόριο και περικύκλωσε το τραπέζι τους αρχίζοντας ερωτήσεις. "Είσαστε ζευγάρι; Πόσο καιρό γνωρίζεστε; Ο πατέρας σας συμφωνεί με την σχέση σας; Πως σας φαίνεται τώρα, που ο πατέρας της κοπέλας σας, είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος;" Άλλες ερωτήσεις απευθυνόταν στην Κασσάνδρα και άλλες στον Δημήτρη. Με την φασαρία που επικράτησε, η Κασσάνδρα τα έχασε.

Ο Δημήτρης, πιο έμπειρος σε τέτοιες καταστάσεις, σηκώθηκε αμέσως και πήγε κοντά της. Αφού την βοήθησε να σηκωθεί, πέρασε το χέρι του στους ώμους της και την οδήγησε στην έξοδο.

"Αφού θα είμαστε μαζί, θα πρέπει να συνηθίσεις σε τέτοιες καταστάσεις. Οι δημοσιογράφοι θα βρίσκονται συχνά γύρω μας." είπε εκείνος με σιγανή φωνή.

" Το πρόβλημά μου δεν είναι οι δημοσιογράφοι αλλά το γεγονός οτι με συνδέουν με αυτόν τον άντρα. Δε θέλω να έχω καμιά σχέση μαζί του αλλά συνεχίζει να με τραβάει κοντά του, επειδή έχει συμφέρον και μόνο γι αυτό." είπε η Κασσάνδρα θλιμμένη.

Όταν βρέθηκαν μπροστά στο σπίτι της, ο Δημήτρης βγήκε και της άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου. Η Κασσάνδρα είδε κάποιους άντρες που στεκόταν στη γωνία με φωτογραφικές μηχανές, να τρέχουν προς το μέρος τους. Περίμεναν να αποθανατίσουν τον διάσημο σταρ με την κόρη του νέου υποψήφιου για την προεδρία του κόμματος.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now