Κεφάλαιο 14

5.7K 587 17
                                    

Αφού έφαγαν κάτω, από τις όλο περιέργεια, ματιές του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο Δημήτρης πρότεινε να πάνε κάπου για ένα ποτό. 

Η Κασσάνδρα αρνήθηκε: " Αύριο έχω πολύ δουλειά. Δεν μπορώ να ξενυχτίσω, θα πρέπει να πάω σπίτι."

"Είσαι σίγουρη οτι δε θέλεις να συνεχίσουμε;" τη ρώτησε εκείνος. Ήξερε όμως οτι θα του αρνιόταν. Το οτι την  είχε καταφέρει να βγει μαζί του, ήταν ένα σημαντικό βήμα. Τα άτομα που κουβαλούν τραύματα σαν και τα δικά της, εμπιστεύονται δύσκολα και χάνουν την εμπιστοσύνη τους πολύ εύκολα, σκέφτηκε.

Όταν έφτασαν μπροστά στο σπίτι της, η Κασσάνδρα γύρισε προς το μέρος του: " Κοίτα, δεν έχω κάτι μαζί σου για να  σε αποφεύγω. Είμαι γενικά επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Ας συνεχίσουμε να κάνουμε καλά την δουλειά μας και αυτό είναι αρκετό. Όταν τελειώσετε τα μαθήματα χορού και το κλιπ του τραγουδιού, το πιθανότερο είναι να μην ξαναβρεθούμε οπότε, ας έχουμε αρμονική σχέση μέχρι τότε, ε;"

Η Κασσάνδρα άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το αυτοκίνητο. Μετά έσκυψε μέσα από την ανοιχτή πόρτα: "Καληνύχτα και σε ευχαριστώ για το γεύμα."

Ο Δημήτρης την κοίταζε επίμονα και πριν εκείνη προλάβει να κλείσει την πόρτα, βγήκε από το αυτοκίνητο και την πλησίασε βιαστικά. Στάθηκε μπροστά της: "Θέλεις να μου πεις οτι δεν καταλαβαίνεις αυτό που συμβαίνει ανάμεσά μας; Οτι είσαι αδιάφορη απέναντί μου; Μην με παρεξηγείς δεν μιλάω σαν μέλος του συγκροτήματος, αλλά σαν ένας απλός άντρας."

" Νομίζω οτι βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Για μένα αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο η δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι σχέσεις."

Ο Δημήτρης έκανε ένα βήμα προς το μέρος της και η Κασσάνδρα υποχώρησε ακουμπώντας με την πλάτη το αυτοκίνητο πίσω της: " Άρα δεν θα επηρρεαστείς καθόλου αν κάνω αυτό." Έσκυψε κοντά της και τα χείλη του φυλάκισαν τα δικά της. Έβαλε τα χέρια του πάνω στο αυτοκίνητο παγιδεύοντας την ανάμεσα τους. Η Κασσάνδρα προσπάθησε να τον σπρώξει αλλά εκείνος έμεινε αμετακίνητος. Πήρε τα χέρια του από το αυτοκίνητο και έπιασε το πρόσωπό της, που προσπαθούσε να τον αποφύγει. Τα χείλη του μαλάκωσαν πάνω στα δικά της και άρχισαν να τα χαιδεύουν, προκαλώντας της αναστάτωση. Χωρίς να το καταλάβει εκείνη, έκλεισε τα μάτια της και έπιασε με τα χέρια της το γιακά του λευκού πουκαμίσου που φορούσε, για να τον τραβήξει προς το μέρος της.

Όταν ο Δημήτρης τραβήχτηκε πίσω, είχαν μείνει και οι δύο ξέπνοοι.

Η Κασσάνδρα άνοιξε τα μάτια της αργά. Αυτό που είδε μέσα τους ο Δημήτρης, τον άφησε έκπληκτο. Θυμός και πόνος μαζί. Τον κοίταζε πληγωμένη.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑOù les histoires vivent. Découvrez maintenant