Kεφάλαιο 27

5.3K 556 11
                                    


Όταν ο Νίκος με την Δήμητρα μπήκαν στο σαλόνι, που βρισκόταν οι υπόλοιποι, τα κεφάλια όλων στράφηκαν προς το μέρος τους και κοίταξαν τα ενωμένα τους χέρια με έκπληξη. Όλοι  εκτός από τον Δημήτρη και την Κασσάνδρα. Αυτός που φαινόταν πραγματικά  να έχει πέσει από τα σύννεφα, ήταν ο Παναγιώτης  που έδειχνε ενοχλημένος.

Κανείς όμως δεν είπε τίποτα και όλοι βοήθησαν να στρωθεί το τραπέζι για να καθίσουν να φάνε.

Όταν πολύ αργότερα η Κασσάνδρα ανέβηκε στο δωμάτιο του Δημήτρη, εκείνος την ακολούθησε.  Όση ώρα έπαιρνε τα πράγματά του από τα συρτάρια και από την τουαλέτα του, εκείνη τον παρακολουθούσε καθισμένη στο κρεβάτι. Στο τέλος, εκείνος στάθηκε μπροστά της με μια στοίβα πράγματα στην αγκαλιά του: "Εγώ φεύγω τώρα." της είπε.

Η Κασσάνδρα τον κοίταξε χαμογελαστή: "Καληνύχτα."

" Δε θα μου πεις να κάτσω για λίγο;" την ρώτησε πονηρά.

"Μπα, νομίζω οτι πρέπει να πέσω αμέσως για ύπνο. Αύριο θα πάω από νωρίς στη σχολή  για να ξεκινήσουμε πρόβες με τον Μίλτο." έκανε οτι δεν κατάλαβε το υπονοούμενο.

Εκείνος αφού την κοίταξε για λίγο απογοητευμένος, γύρισε για να φύγει. Η Κασσάνδρα σηκώθηκε γρήγορα και πήγε στάθηκε μπροστά του, ξαφνιάζοντάς τον: "Θα πρέπει όμως να σου πω καληνύχτα." του είπε με βραχνή φωνή.  Άπλωσε τα χέρια της και τα πέρασε γύρω από το λαιμό του. Έπειτα πλησίασε αργά το πρόσωπό της στο δικό του, ώσπου τα χείλη τους ενώθηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί.  Η Κασσάνδρα χάιδευε τον λαιμό του και έμπλεκε τα δάχτυλά της στα μαλλιά του, αλλά εκείνος είχε τα χέρια του κατειλημμένα με τα πράγματα και έτσι δεν μπορούσε να την αγγίξει, όπως θα ήθελε.

Αφού τον βασάνισε για λίγο με τα φιλιά της, εκείνη απομακρύνθηκε από κοντά του και του χαμογέλασε αθώα: "Καληνύχτα."

Ο Δημήτρης την κοίταξε με μάτια που έκαιγαν  και όταν της μίλησε η φωνή του ήταν παραπονιάρικη: "Ναι, καλά."  Όταν έφτασε στην πόρτα γύρισε και την κοίταξε : "Σίγουρα δε θέλεις να καθήσω; Μπορώ να σου τραγουδάω όλη τη νύχτα. Θα σου κάνω πριβέ συναυλία."

Η Κασσάνδρα γέλασε: "Καληνύχτα." του κούνησε το χέρι. Όταν έκλεισε την πόρτα πίσω του εκείνη χαμογέλασε. Αυτό που της άρεσε στον Δημήτρη, ήταν οτι στεκόταν δίπλα της και την βοηθούσε, χωρίς προυποθέσεις.


Το επόμενο πρωί, ο Δημήτρης επέμενε να την πάει ο ίδιος στην σχολή. Αφού οι δημοσιογράφοι γνώριζαν για τη σχέση τους και ποιος ήταν ο πατέρας της, θα βρισκόταν παντού. Πράγματι, μπροστά στη σχολή υπήρχαν διάφοροι τύποι με κάμερες. Εκείνος βγήκε και πέρασε προστατευτικά το χέρι του γύρω της, κρατώντας με το άλλο του χέρι μακριά τους φωτογράφους. Περπατούσαν και οι δύο με σκυφτά τα κεφάλια, για να μην μπορέσουν να τους βγάλουν  φωτογραφίες.

 Ο Μίλτοςήταν ήδη στη σχολή και την περίμενε. Μόλις είδε την μεταξύ τους οικειότητα, έριξε ένα περίεργο βλέμμα στον Δημήτρη.

Αφού η Κασσάνδρα χαιρέτησε τον Δημήτρη, που έφευγε, πήγε να ετοιμαστεί. Εκείνος που είχε καταλάβει οτι το ενδιαφέρον του Μίλτου για την Κασσάνδρα δεν περιοριζόταν μόνο στον χορό, του έριξε μια άγρια ματιά πριν φύγει.

Το απόγευμα, οι DREAMERS είχαν πρόβα στη σχολή  και μετά από λίγο έφτασαν και η Κατερίνα με την Δήμητρα. Ο Δημήτρης έψαξε με το βλέμμα του την Κασσάνδρα στις γύρω αίθουσες. Την ανακάλυψε σε μια αίθουσα λίγο πιο πέρα, να χορεύει ένα ερωτικό κομμάτι με τον Μίλτο. Τα κορμιά τους τυλίγονταν το ένα στο άλλο και  εκείνος την έπιανε και την σήκωνε στην αγκαλιά του, στο ρυθμό της μουσικής. Όταν τελείωσε η μουσική, ο Μίλτος της χαμογέλασε και της είπε : "Ήμουν σίγουρος οτι θα ταιριάζαμε άψογα."

Η Κασσάνδρα που είχε πάρει την πετσέτα της και σκούπιζε τον ιδρώτα που έτρεχε στο πρόσωπό της, του χαμογέλασε και κοίταξε αφηρημένα έξω από την αίθουσα, για να ανακαλύψει τον Δημήτρη να την παρακολουθεί.

"Μίλτο με συγχωρείς τώρα, έχω μάθημα." είπε εκείνη και βγήκε από την αίθουσα για να πάει στον Δημήτρη.

"Γεια!" του είπε και χωρίς να τον ακουμπήσει, τον φίλησε στα χείλη με πάθος. Ήθελε να τον κάνει να αισθανθεί σιγουριά. Είχε δει στο βλέμμα του πόσο ζήλευε. Εκείνος χωρίς να τον νοιάζει το ιδρωμένο σώμα της, πέρασε τα χέρια του γύρω της και την έσφιξε στην αγκαλιά του. Αγκαλιασμένοι πήγαν στην αίθουσα.

Όταν τελείωσαν το βράδυ, έφυγαν όλοι μαζί. Είχαν πλέον γίνει μια παρέα.  Αποφάσισαν να γυρίσουν στο σπίτι, για να μην κινδυνεύσουν από τους δημοσιογράφους.

Είχαν παραγγείλει και έτρωγαν όταν χτύπησε κουδούνι. Ο Παναγιώτης πήγε και άνοιξε την πόρτα για να γυρίσει με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό του και την Σάρα να τον ακολουθεί. Ο Νίκος κοίταξε την Δήμητρα δίπλα του, αλλά εκείνη συνέχισε να τρώει. Η Κασσάνδρα κοίταξε και εκείνη την φίλη της και μετά τον Νίκο που σηκώθηκε και την ρώτησε: "Σάρα τι θέλεις εδώ;"

"Τι, τώρα που έχετε καινούριες φίλες, δεν θα κάνετε παρέα μαζί μου;" παραπονέθηκε εκείνη και πλησίασε το Νίκο.

"Ας πάμε να μιλήσουμε στο δωμάτιό μου. " είπε αυστηρά εκείνος και κοίταξε πάλι την Δήμητρα που του έριξε μια ήρεμη ματιά και συνέχισε να τρώει.

Η Σάρα κοίταξε ερευνητικά τις κοπέλες που βρισκόταν εκεί, μισοκλείνοντας τα μάτια της. Η Δήμητρα κατάλαβε οτι η Σάρα την έψαχνε. Έψαχνε αυτήν που υποπτευόταν οτι είχε σχέση με το Νίκο.



Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now