Κεφάλαιο 36

4.7K 517 9
                                    

Τα κορίτσια παρήγγειλαν λευκό κρασί. Απαγόρευσαν στην Κατερίνα που οδηγούσε να πιει παραπάνω από ένα μικρό ποτηράκι και η Κασσάνδρα με την Δήμητρα άρχισαν να πίνουν.


Ο Δημήτρης με το Νίκο κοίταζαν συνεχώς προς το μέρος των κοριτσιών συνοφρυωμένοι. Ο Λευτέρης προσπάθησε να πάει και να μιλήσει στην Κατερίνα αλλά ο ψυχρός της χαιρετισμός, του έκοψε τη φόρα και γύρισε στο τραπέζι απογοητευμένος. Ο  Δημήτρης κοίταζε ανήσυχος την Κασσάνδρα. Ήξερε οτι ψυχολογικά εκείνη δεν ήταν καλά. Από τη μια ο θάνατος της μητέρας της και από την άλλη αυτά που της είχε πει ο ίδιος, θα πρέπει να την είχαν διαλύσει και τώρα για πρώτη φορά την έβλεπε να πίνει έτσι.

Η Κατερίνα που είδε να πίνει της είπε: " Έϊ ! Με ρέγουλα το ποτό. Θα μεθύσεις."

Η Δήμητρα της έκανε νόημα και έσκυψε κοντά της όταν η Κασσάνδρα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα: " Άφησέ την. Δεν είναι και λίγα αυτά που πέρασε. Αφησέ την να ξεχάσει για λίγο. Είναι πολύ πληγωμένη."

Ο Δημήτρης όταν είδε την Κασσάνδρα να πηγαίνει προς την τουαλέτα την ακολούθησε. Στάθηκε έξω από την πόρτα και την περίμενε.

Όταν μετά από λίγο εκείνη βγήκε, ο Δημήτρης στάθηκε μπροστά της: "Είσαι καλά;" τη ρώτησε με ενδιαφέρον.

Η Κασσάνδρα τον κοίταξε παγερά : " Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι μαζί μου." Προσπάθησε να τον προσπεράσει αλλά εκείνος άπλωσε το χέρι του μπροστά της για να την εμποδίσει: " Δεν θα μου μιλήσεις ;"

Εκείνη δεν γύρισε να τον κοιτάξει: " Τα έχουμε πει όλα. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε."

"Θέλω να σου μιλήσω. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα γυρίσματα του βίντεο. Θέλω να συμμετέχετε εσείς, όπως ήταν προγραμματισμένο από την αρχή. Είδες οτι με τις καινούριες χορεύτριες που έφερες, δεν υπάρχει καμία χημεία και κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. "

" Οι χορεύτριες θα μάθουν αμέσως τη χορογραφία και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο. Μην ανησυχείς." ακόμη δεν είχε στραφεί να τον κοιτάξει.

"Δεν μιλάω για το πόσο καλά ξέρουν τη χορογραφία. Μιλάω για χημεία.  Όλοι παραπονιούνται οτι το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε όταν χορεύατε οι τρεις σας. "

"Λυπάμαι, θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα."

" Νόμιζα οτι ήσουν επαγγελματίας του χώρου αλλά μάλλον έκανα λάθος." είπε θυμωμένος.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑWhere stories live. Discover now