Κεφάλαιο 35

4.7K 541 5
                                    

Η Κασσάνδρα χάρηκε όταν ο Μίλτος,την επόμενη μέρα, της πρότεινε να χορογραφήσει ένα κομμάτι για να το εντάξουν στην παράσταση.  Εκείνος είχε δει οτι ήταν  κακοδιάθετη από την ώρα που μπήκε στη σχολή και αυτό ήταν κάτι που σκεφτόταν να της προτείνει από την πρώτη φορά που την είδε να χορεύει δική της χορογραφία.

"Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και χορευτές της παράστασης ."

Η Κασσάνδρα δέχτηκε την πρόκληση του Μίλτου. Η δουλειά θα την βοηθούσε να πάρει το μυαλό της από αυτά που την βασάνιζαν.

Το απόγευμα οι DREAMERS πήγαν στη σχολή για πρόβα.  Όταν η Κασσάνδρα τους είδε,  έκανε νόημα να πάνε στην αίθουσα που βρισκόταν εκείνη.  Τα μάτια της ασυναίσθητα έψαξαν τον Δημήτρη που τον είδε να την κοιτάζει στεναχωρημένος.  Ο Νίκος πίσω του είχε παρόμοιο ύφος. Μόλις μπήκαν στην αίθουσα και την χαιρέτησανόλοι, εκείνη τους είπε: " Σε λίγο θα έρθουν και τα κορίτσια που θα συμμετέχουν στο βίντεο."

Είχε μιλήσει με τη Δήμητρα που της είπε για οτι είχε μάθει από τη Σάρα και  οτι δεν ήθελε άλλες επαφές μαζί τους.  Όταν μίλησε και με την Κατερίνα, η παρορμητική φίλη της της είπε οτι και εκείνη δεν θα χόρευε άλλο μαζί τους. Έτσι κάλεσε τρεις άλλες χορεύτριες από τη σχολή για να προετοιμαστούν για το βίντεο. Φυσικά και η ίδια δε θα συμμετείχε στο βίντεο.

"Καλά, δεν θα συμμετέχουν η Κατερίνα και η Δήμητρα;" ρώτησε ο Λευτέρης απογοητευμένος, αφού αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

"Η Κατερίνα και η Δήμητρα, όπως και εγώ, έχουμε άλλες υποχρεώσεις τη μέρα των γυρισμάτων και έτσι δε θα συμμετέχουμε."

Ο Νίκος κοίταξε με απελπισία τον Δημήτρη. Εκείνοι είχαν καταλάβει τι συνέβαινε.

"Ας αρχίσουμε" τους είπε και τους έβαλε να κάνουν μόνοι τους τις κινήσεις τους. Λίγο αργότερα άνοιξε η πόρτα και μπήκανμέσα τρεις κοπέλες, που έδειχναν πολύ χαρούμενες που θα χόρευαν με το συγκρότημα.

Όταν ξεκίνησε η μουσική η Κασσάνδρα έδειξε στο κάθε κορίτσι τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνει και μετά τις έβαλε να χορέψουν  με τους άντρες.  Πρώτος ξεκίνησε να χορεύει ο Δημήτρης που όσο χόρευε με την υπερβολικά ενθουσιασμένη παρτενέρ του,δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Κασσάνδρα, . Το αποτέλεσμα ήταν, πολλά λάθη. Η Κασσάνδρα έκλεισε τη μουσική και πήγε κοντά τους. Με ψυχρό βλέμμα του είπε ξανά τι θα έπρεπε να κάνει και έδειξε και στην παρτενέρ του τις κινήσεις της.  Όμως και τη δεύτερη φορά το αποτέλεσμα ήταν κακό.

Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang