Deal?

808 27 2
                                    


Cameron's synsvinkel

Jeg ved ikke hvad der stoppede mig den dag. Hvorfor jeg var så fucking dum KUN at kysse hende. Det var bare som om der var stemme i mit hoved som blev ved og ved med at fortælle mig hvad jeg gjorde var helt, helt forkert.

Jeg orkede ikke være i nærheden af folk som for mig til at føle som kelsey gør. Sammen med hende er jeg en 17årig der har menstruation hele tiden? Den ene dag vil jeg hele tiden være sammen med hende og den anden dag hader jeg hende virkelig. Jeg ville ikke have at nogen skulle høre om vores lille kys. De ville kom til at dømme mig fordi jeg ikke engang prøvede på mere. Jeg var bare så optaget af kysset at jeg helt glemte at vi begge nøgne og at det måske var min bedste chance for at være 'sammen' med hende.

"Det kommer du til at fortryde!" Var det sidste jeg sagde til hende. Vi har ikke snakket i næsten 2uger, og jeg må være ærlig. Nogle gange glemme jeg at jeg faktisk bør holde mig fra hende. På grund af hende har jeg mistet min bedste ven og en stor del af min stolthed. Kelsey var den enestepige jeg ikke kunne komme i bukserne på, og der gjorde hende bare mere attraktiv.

Jeg så af og til kelsey være sammen med Chris field fra 3. Jeg ved ikke hvad fanden hun laver med den idiot, men det kommer nok hellere ikke mig ved.

Vi havde endelig fri. Jeg satte mig id i min bil og sukkede dybt. Jeg kiggede lidt rundt på alle eleverne som kom stormende ud af hoveddøren. Jeg spottede Chris og kelsey. De fik imod Chris's bil og satte sig ind. De kørte hurtigt væk og tro mig Friends, jeg var så fucking fristet til at følge efter dem.
Jeg besluttet mig for ikke at gøre det og istedet tage i byen eller noget? På en onsdag. Fedt! Dejligt! Super! Fantastisk!

Føl sarkasmen venner...

Kelsey's synsvinkel

Mig og Chris tog hjem til mig for at læse lektier. Vi havde gjort det på skolen de sidste 2 uger, men siden at der var foredrag på skolen valgte vi at tage hjem til mig.
"Skal vi starte med ligninger?" Spurgte jeg  Chris. Chris nikkede og tog sine bøger frem.  Jeg iagttog hans maskuline bevægelser. Hans stærke hænder og brede skuldre. Han var lidt mere maskulin end Cameron- OKAY! Friends, jeg ved godt jeg lige sammenlignede Chris med Cameron, men det betyder altså ikke noget!

"Kelsey, jeg har en test på tirsdag og jeg stresser fucking meget!" Sagde Chris pludseligt. Jeg kiggede overrasket på Chris. Jeg troede faktisk ikke engang han gik op i sådan noget. "Jeg dumper 100p" sagde han igen frustreret. Jeg kiggede forstående på ham. "Nej du da ej Chris. Du er virkelig klog og har virkelig forbedret dig!" Sagde jeg opmuntrende. Han kiggede opgivende ned på sine bøger. "Hør Chris, hvis du for 7 eller over skylder jeg dig noget... okay?" Spurgte jeg. "Hvad som helst?" Spurgte han og kiggede op. Hans smukke grønne øjne kiggede ind i mine. Chris fik mig altid til at føle grim. Han er så gudesmuk og dog aligevel single? "Okay, hvis jeg for 7 eller over... tager vi date" sagde han. Jeg var igen overrasket, men endnu mere denne gang. Ville Chris field virkelig på date med mig? Min som var ung, grim, umoden, uintelligent osv... og aligevel vælger han at gå ud med frem for alle de andre flotte, modne, seje 3.g'er. "Okay" svarede jeg enkelt. "Altså kun hvis Du har Lyst?" Sagde han nervøst. Chris var så fucking sød. Var det Cameron havde han sikkert tvunget mig til at gå ud med ham.

Wow, jeg sammenligner meget Chris med Cameron...

Da vi var færdige med dagens lektier tog Chris hjem. Jeg kastede mig i min seng og ringede omgående til mahogany.

"MAHOGANY!" Råbte jeg ind i telefonen. "Jaer" spurgte hun uinteresseret, men det ændrede sig hurtigt da jeg fortalte hende om min og Chris's lille aftale. "EJJ hvordan kan det være du altid for de lækre?" Sagde hun efter vi begge havde skreget i sådan ca. 30år

Jeg håbede virkelig på at Chris bestod den skide test!

Heeeey Friends❤️
Det er læææænge siden jeg har snakket med jer?😶

Jeg vil elske hvis i kommenterede jeres historier så jeg kan læse dem. Har ikke rigtig noget at læse lige pt😅

Husk at smide et like og lad mig endelig vide hvad i synes om historien!😙

XOXO

Players want it tooWhere stories live. Discover now