No thanks...

644 28 0
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Kom, vi tager hjem til mig" siger han aggresivt. Jeg nikker og følger med ind i hans bil. Han er tydeligvis oprevet over at se Chris her, men det er der virkelig igen grund til. Jeg kan op den anden side godt forstå hvorfor Chris er sur. Chris har jo ikke rigtig gjort Cameron noget. Han sukker dybt. "Hva' så?" Spørger han og prøver at gøre stemningen bedre. "Nash er vare en kæmpe nar..." svarer jeg. Cameron smiler tidfredstillet. "HAHAHA, sjovt!" Siger irriteret. "Lad os tage hjem til mig, spise noget mad, få en drink..." foreslår han.

Da vi er nået hjem til ham går vi direkte i køleskabet. Han finder Inter og beslutter derefter at ringe efter en pizza. "Nej tak" siger han ind i telefonen. "Farvel" afslutter han. Han lægger telefonen fra sig og kigger charmerende på mig. "Skal vi til der sjove nu?" Siger han går imod mig. Han tager dat Og mine hofter og løfter mig op på køkken bordet. Derefter placere han sine bløde læber på mine. En kilden spredes i min mave og mine kinder bliver helt varme. Han kysser derefter blidt min kind og hår over for at åbne den ringende dør. Han kommer tilbage med 2 pizza bakker og stiller dem ved siden af mig. Cameron's telefon begynder pludselig at ringe. "Hallo?" Siger han og trækker den op til øret. "Slap af bro!" Siger han hårdt ind i røret. "Nej, jeg er ikke sammen med hende..." siger han igen. Jeg finder hurtigt ud af at det er Nash og at han sikkert spørger efter mig. Han lægger irriteret på og jeg undlader at spørge ind til det. Cameron tager en stykke pizza og det samme gør jeg. "Er du tørstig?" Spørger han. Jeg nikker og han går ned af en trappe. Kort efter kommer han op med en flaske whisky og to glas i hånden. Jeg smiler og helt narkoman agtig. Cameron hælder to glas op og tager en tår af sin mens han kigger sexet op mig. Jeg giver hans glas ud af hånden på han og trækker han tættere på mig. Nu er det mig der tager føringen. Jeg tager fat om hans kinder og kysser han hårdt. Derefter hopper jeg ned og går ind i hans værelse med ham i hælende. Jeg smider ham på sengen og sætter på skødet af Ham. Han trækker min trøje af og det samme gør jeg med ham. Han kysser mig og og ned af halsen hvilket for mig til at udstøder flere og flere støn. Forsigtig trækker han mind bukser af og vender mig sådan så jeg ligger under ham. Han kysser mig endnu vildere men stopper pludselig. "Det går ikke kelsey..." siger han og flytter sig fra mig. MIT. LIVS. CHOK.
Han kigger sørgeligt på mig. "Det okay.." forsikrer jeg. "Nej, det er ej. Jeg kan ikke føre det her mod dig..." konstatere han. "Cameron, jeg er altså ikke jomfru, hvis det er det du tror..." siger jeg. "Det ikke det..." forsætter han. Wow, Cameron chokere mig. Jeg giver ham endelig chancen for at have sex med mig, men han afslår for min skyld... det lyder slet, slet ikke som Cameron, men der gør ham alligevel mere elskværdig. Og man siger at piger er svære at forstå...

Cameron's synsvinkel

Jeg har virkelig ikke lyst til at brænde kelsey af som alle de andre piger, mens os jeg har sex med hende er det sikkert det som kommer til at ske. Hun fortjener bedre end mig og jeg vil ikke spolere hendes glæde. Hun har tydeligvis følelser for mig og det samme har jeg for hende. Alligevel har vi ikke rigtig nogen titel og ingen kender til vores "forhold" det hele er noget rod og hegnet ikke reg sikker på det kommer til at emde godt... jeg vil være 100% sikker på at hun virkelig vild det.

Hun kigger på mig med store øjne. "Jeg er ikke jomfru hvis det er det du tror" siger hun hvilket faktisk er overraskende. Men det ændre ikke noget. Hun sukker og retter sig op. Derefter rykker hun sig tættere på mig og svinger armene rundt om mig. "Jeg hader dig..." siger hun og krammer mig.

WFT?! Jeg bliver helt sur på mig selv...

Fjerde kap...

Hvad skal jeg ellers skrive?

Husk at stemme og alt det der...

Players want it tooWhere stories live. Discover now