Hate&love

700 24 2
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Hvad fanden er det jeg hører?!" Hører jeg en stemme bag mig. Jeg undlader at vende mig om. Hvorfor skulle jeg? Hvilken nytte vil der have? Alle hader mig... jeg hader mig selv! Jeg har bare fucket det hele op! Hvorfor skulle jeg også kusse Cameron? Hvorfor skulle jeg være så svag.... godt nok er han verdens bedste kysser og den mest attraktive dreng på hele kloden, men virkelig? Foran hele skolen! Hvorfor kan jeg ikke bare holde min trang til ham inde!

Jeg er ikke forelsket i ham! Det er ikke derfor! Jeg vil bare hele tiden være omkring ham og have ham om mig. Beg elsker bør han kusser mig... jeg har aldrig indrømmet det før, men det gør jeg! Jeg eller når han render efter mig som en idiot! Jeg elsker når han joker og for mig til at føle mig speciel ved at være afhængig af mig. Men jeg hader virkelig når han er sur på mig... jeg hader at se ham med en ny pige! Jeg hader hans attitude og at han efterlod mig i Vegas helt alene så han kunne knalde en tilfældig pige... at han gav Nash traumer og fik mig arresteret! Jeg er ikke forelsket i ham! Aldrig... tror jeg?

"Kelsey søde..." siger Isabel og sætter sig over for mig. Jeg kigger med udmatte øjne på hende. Hendes blik viser medfølese, men aligevel skuffelse på samme tid. "Du kan ikke have følelser for ham playeren!" Siger hun hårdt. "Det har jeg ikke..." svarer jeg træt. Et kys er bare et kys... "hør her! Godt nok har jeg kun været her i et par dage, men det er tydeligt at han er en player... du må virkelig ikke begå den samme fejltagelse sol mig..." siger hun trist. "Jeg hader ham!" Siger jeg sørgmodigt. "Så vis det! Vis ham at du ikke giver en Fuck! Lige nu gør du det modsatte!" Afslutter hun bekymret. Jeg er mundlam. Hvad skal jeg sige? "Hvis du ikke har noget af sige er det jo heldigt at du skal sove hos mig!" Siger hun tilfreds og rejser sig. Det eneste jeg ønsker lige er at Cameron skal komme gående ind i kantinen med alle drengene i hælene eller at han ud af ingen ting skubber mig op ad skabene og leger sine små lege.

Jeg tager mod til mig og rejser mig op for at gå til time. Alle iagttager hvert eneste skridt jeg tager. Mir hjerte banker og mine håndflader bliver svedige. "Awww er man lige blevet droppet?" Siger hånende stemmer omkring. Jeg ignorer og hår videre ind til matematik. Denne dag skal bare overståes. Alle ved at Cameron ikke var glad for at jeg trak ham tilbage og kyssede ham og jeg må indrømme at jeg virkelig ikke ved hvorfor! Er jeg mon en dårlig kysser? Fik jeg skolen player til at føle sig krænket? Eller har han bare en dårlig dag? Det kan også godt være at han bare havde mens...

"Kelsey!" Råber en aggressiv stemme bag mig. Jeg vender mig om og ser en sur Nash. Jeg vælger st ignorere ham i håb om at han bare vil forsvinde!

Han løber op til mig og giver et hårdt skulder klap. "Av!" Råber jeg. "Hold dig væk fra Cameron! Du ved at han ikke er særlig god til at holde på piger og han prøver fucking meget at holde sig fra dig og det eneste du gør er at motivere ham!" Siger Nash og kigger surt ind i mine øjne. Hans øjne kunne helt seriøst dræbe!!

"De beslutninger skal jeg nok træffe!" Siger jeg flabet og skubber ham hårdt væk. Mit liv er allerede lort og så kommer Nash og før det til endnu en større klat lort. "Jeg bør ikke bede dig om noget! Man kan aligevel ikke stole på dig!" Råber han så alle kan høre det. Da de ord er sagt falder en tårer fra min øjenkrog. Jeg gør ikke andet end at hjælpe folk, og det her er hvad jeg for tilbage. Lort på lort. Folk der ikke værdsætter min hjælpsomhed og folk som tager mine gerninger for givet. Hvad skal jeg gøre? Jeg har prøvet at gøre noget ved det før, men det endte bare i en gang kludder. Der er vist kun en ting at gøre, en ting som vil skuffe rektor og Isabel, men en ting som vil gøre alle andre glade... jeg er færdig med eastcost High School!

Yaaaaay der er internet på hotellet!😄

Nåede lige at skrive dette kapitel i flyet, men igen, jeg ved ikke om jeg har tid til at skrive...

Lad mig sige det ligeud...

Det er nok mere spændene for mig at skrive end det er for jer at læse!😁

Husk at stem, del og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now