Family time...

694 19 1
                                    


Kelsey's synvinkel

Isabel er som en åben bog. Hun er hård på samme tid med at hun er helt blød inden i. Jeg tror faktisk at vi kunne blive gode venner.... men en ting af gangen!

Først skal jeg lige have overbevist Nash om ikke at bruge alle sine College penge på Melanie sol alligevel bruger pengene til at kæbe stoffer og alkohol?

Jeg træder ind i skolen. Det er ikke fair at jeg skal vågne op til det samme syn hvert dag når fx. Alexis ren ikke skal?!

Hvem var opfundet de lorte regler?

Jeg går hen imod biologi lokalet da Cameron går forbi mig. Han har en pige op hvert side af sig. Næsten sol bodyguards! HAHAHAH.

"Dallas!" Råber jeg og hele skolen stopper op. Jeg ligger nervøst rundt og folk fortsætter med hvad de havde gang med undtagen for Cameron og hans 2 nye duller. "Hvad fanden vil du?" Siger en af pigerne fornærmet. Jeg ruller øjne, træder tættere på ham og tager fat i hans arm. Jeg trækker ham væk til et hjørne hvor jeg er sikker på der ikke er nogen som lytter. "Hvorfor undgår du mig?" Siger jeg surt og giver han et smølfespark. "Av?" Siger han og tager sin hånd op til hovedet. Han kigger koldt ind i mine øjne. "Var det ikke det du ville have?" Spørger han hårdt. "Jo, men..." stammer jeg. "Men hvad? Huh?" Siger han aggressivt igen. "Men Nash er ved at miste hele sin opsparing fordi at Melanie truer ham?!" Svarer jeg flabet igen. "Er du bare ligeglad med det?" Høver jeg stemmen og kigger intenst ind i hans mørke øjne. "Det er mere indviklet..." fortælle Cameron stadig Tom af følelser. "Nej det er ej!" Nærmest råber jeg. "Shh!" Tysser han og tager sin hånd blokerende op til min mund. Da jeg er falder lidt til ro krydser jeg modvilligt armene og kigger utilfreds ind i hans øjne. Som forresten kunne dræbe... han ruller opgivende med øjnene og begynder at tale. "Hans far ved ikke at han har en søn... og Melanie truer med at afslører det!" Siger han opgivende. Mine øjner spærres chokeret op. Han bliver da nødt til at fortælle før eller siden... ik?

Før jeg ved af det er Cameron ved sine duller igen og har efterladt mig i det klamme skole hjørne.

Hvad sker der lige for ham?

Jeg går lidt rundt på skolen før tilen starter for at lede efter Nash. Efter lidt tid finder jeg han endelig.

"Nash?" Spørger jeg forsigtigt. Han kigger irriteret på mig da jeg afbryder hans lille snav med Kristi. Hun riller øjne og klemmer sig ud af hans greb. "Hvad vil du kelsey?" Siger han irriteret. "Uhm... mor har inviteret dig og rek- far... på middag" lyver jeg. Jeg kan umuligt få bash til ikke at give hele sin opsparing til Melanie. "Jeg kan ikke idag?" Siger han og skal til at gå men jeg griber fat i hans arm. "Hun har fødselsdag..." lyver jeg igen. "Der kan godt være at hun ikke altid har været der for dig, men giv hende lige en chance" siger jeg overbevisende. Nash sukker dybt og nikker. "Jeg siger det far..." svarer han opgivede. Jeg giver slip på Nash og han går videre.

Ups...

Hvad skal jeg sige til mor? "Hey din søn er far og beg har pige brug for at du lyver om hele aftenen!"
Jear right!

Jeg skynder mig hjem efter skole og begynder på maden. Jeg har fortalt mor at jeg har inviteret Nash og rektor på middag og hun synes at det er en super ide?!

Typisk...

Da jeg er færdig med maden løber jeg op på mit værelse og skifter tøj. Jeg tager en hvid off-shoulder kjole på. Jeg hører småsnakken nede fra entréen og går ud fra at Nash og rektor er ankommet. Jeg komme nærmest løbene ned af trappen og bliver mødt af rektors begejstrede øjne og Nash's Sure. "Hey!" Siger jeg og giver dem et kort kram af høflighed. Ikke at jeg rigtig har lyst...

"Skal vi sætte os?" Siger jeg og smiler. Vi skal alle til at gå ind i spise stuen da Nash tager fat i min arm. Mor og rektor opdager ikke noget og går videre. "Hvad har du gang i?" Siger han surt. "Du skal fortælle din far og mor at du har en søn!" Svarer jeg hårdt. "Det kommer ikke til at ske kelsey..." siger han og ruller øjne. "Okay... så giver du ikke Melanie alle dine College penge?" Siger jeg flabet igen. "Det er op til mig og ikke dig!" Han skubber mig aggressivt. Jeg har vist ikke anden at gøre end selv af fortælle dem det...

Heeeey!😁
Lad mig starte med at
Sige at vi snart er oppe på 3k!

Det føles virkelig ikke som
Meget i forhold
Til at dette er nu er kap nr. 38...

Men 38?!?😱

Wow.😳

Husk at stem, del og kommenter jeres mening!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now