Løgner...

749 20 2
                                    


Kelsey's synsvinkel

Resten af aftenen lå jeg i min seng og scrollede gennem i instargram, Facebook og så story's på Snapchat. Mahogany ved virkelig hvordan man holder en fest. Jeg så uttaleloge billeder med player slænget, men Cameron var ikke med på et eneste af dem. Det ovarraskede mig at Cameron Dallas ikke var til et så vild fest som mahogany's.

Morgenen efter var stille. Jeg har altid syntes at mig og mors hus var alt, alt for stort. Mor er læge så hun er heller ikke sp tit hjemme.

Jeg kiggede på min telefon og opdager en besked fra mor. "Jeg kommer først hjem imorgen aften, undskyld skat!" Stod der. Jeg sukkede dybt og kiggede videre igennem mine ulæste beskeder. Chris havde ikke skrevet til mig hvilet var meget skuffende. Men til overraskelse havde mahogany sendt en besked.

"Ærgerligt du ikke kom, det ville havde været dejlig at se din reaktion på mig, Kristi og Nash's lille trekant!" Skriver hun ondskabsfuldt. Jeg er ligeglad med hvem Nash går i seng med, men jeg er 100% sikker på at mahogany kun gjorde det for at pisse mig af, hvilket er forkert. Nash gjorde det nok heller ikke af kærlighed, men han ved hvordan mig og mahogany's situation er. Jeg ignorerede mahogany, men Nash skulle nok komme til at bøde for det her!

Jeg gik ned i køkkenet for at få noget morgenmad. Da min telefon begyndte at ringe.

"Hey, mor" sagde jeg. "Din far har inviteret dig til brunch!" Fortalte hun begejstret. Jeg rullede øjne og var ved at lægge på da jeg tager telefonen op til øret igen. "Det lyder fedt!" Sagde jeg falskt. Jeg håbede inderligt på at Nash ville være der så jeg kunne gøre ham til grin foran sin egen far. Jeg fandt noget tøj frem og tog det på.

Det tog mig 1.30 time at gøre mig klar, så jeg havde stadig en halv time. Jeg tænkte over om jeg skulle købe blomster eller noget, men hvorfor fanden skulle beg kæbe blomster til en mand som forlod sin datter? Og det gælder også mor, måske var Nash ikke bliver sådan en egoistisk player hvis mor havde været der for ham.

Jeg tager sko og jakke på og begynder at mod rektors hus. Jeg ringer på og snart står Nash ved døren. "Hey kelsey" sagde han og gik ind igen. Nash er officielt blevet vant til mig.

Rektor kom imod mig og åbnes bilen med sin smart lang distance nøgle. "Skal Nash ikke med?" Spurgte jeg. "Altså hvis du gerne vil have ham med, kan jeg da godt få ham lokket med" svarede han nervøst. Lidt efter kom Nash gående ned af trappen med rektor bag sig. Han kiggede ondskabsfuldt ned mig og jeg smilede tilfreds. Vi satte os ud i bilen og kørte mod caféen.

Da vi ankom satte os ved eg bord og bestilte noget mad. Rektor prøvede flere gange at starte en samtale uden held. Jeg tog over og påbegyndte min plan om at få Nash til at hade at være i famile med mig. "Hvordan var festen igår?" Spurgte jeg smilende. Rektor kiggede nysgerrigt på Nash. "Fin" svarede han med en ligeglad undertone. Nash var ligeud uhøflig lige nu. "Okay... hvordan var mahogany?" Spurgte og Nash kiggede forskrækket op på mig. "Og hvordan var Kristi?" Fortsatte jeg. Han var nu for alvor rasende hvilket gjorde mig så freaking lykkelig. Han lænede sig frem mod mig og smilede et selvfedt smil. "Gode, de var gode" sagde han stille. "Er jeg gået glip af noget?" Sagde rektor som jeg havde glemt var her. Da rektor rektor Gik på toilet smilede Nash et tilfreds og selvsikkert smil, det havde ikke lykkedes mig at knække ham.

I vrede løg jeg en løgn som jeg aldrig havde løget. En løg som ville give mig konsekvenser nær det kom til Chris, men også til playerslænget og mahogany's slæng.
"Hvis du må have en trekant med min veninde, håber jeg at du har det fint med at mig og Cameron har haft sex... flere gange" sagde jeg og smilede et "sødt" smil til ham. Til at starte med troede han ikke på mig, men efter som jeg begyndte at snakke om hvor godt det var og hvor "stor" den var. Blev han mere og mere aggressiv.

"Han er en død dreng!" Sagde Nash aggressivt og gik.

Ups....

Wooow kelsey...😳

Told you that drama
lives here?😏

Husk at smide et like og en kommentar!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now