Spanish Home

705 24 3
                                    


Kelsey's synsvinkel

Klokken er 02.00 om natten. Jeg slentre grædende ned af trappen uden at vide hvorfor. Alting føles bare tomt. Mit hovede dunker, så jeg sætter kurs mod køkkenet efter en kop vand. Da jeg træder ind i køkkenet står Isabels mormor og kigger sødt på mig. "Hvorfor græder du, mi Amor?" Spørger hun og trøster mig hvilket for mig til at græde endnu mere. Jeg græder bare videre uden at svare. "Sæt dig ned..." beordre hun. Jeg sætter mig på den højestol og Hun tager en gryde frem. Hun stiller gryden over for mig på blusset og begynder at blande alle mulige ingridiensee i. "Når Isabel eller en af mine små børn bliver kede af det muntre en god omgang churros dem altid op" starter hun. "Det er da ikke Isabel som har gjort dig noget vel?" Gisper hun. "Nej, nej..." snøfter jeg. Da jeg er færdig med at græde spørger hun igen forsigtigt ind til det. "Der hjælper at tale om det..." siger hun. Jeg sukker og skal lige til at snakke da hun afbryder med en smagsprøve. "Mmm, det er virkelig lækkert!" Siger jeg overrasket. "Men det er også råt så spyt ud igen" beordre hun og rækker sin hånd frem.

Hun kigger forventningsfuldt på mig. "Alting er bare er kæmpe rod..." starter jeg. Jeg fortæller om alt mellem mit glow til da jeg mødte Isabel. Jeg fortæller hende om Florida, grand Canyon og Vegas. Jeg fortæller om Cameron, mahogany og Melanie. Jeg afslører min følelser og tanker bag det hele hvilket faktisk er meget lettende. "Og så gik han bare..." afslutter jeg. Hun kigger medfølende på mig. Han lyder som en rigtig mierda. som en idiot der ikke ønsker at føle noget, men har du tænkt over at det måske er problemet?" Spørger hun selvsikkert. Det er aldrig faldet mig ind at Cameron faktisk er en levende person med både tanker og følelser, men jeg tvivler stærk på at Cameron's følelser var grunden til at han bare skred. Det kunne jo godt være grunden men spørgesmålet er bare hvilke følelser han følte. Had? Flovhed?

Efter kort tid er churrosne færdige og hun er nu igang med at smelte noget chokolade. Mit humør er lidt bedre, men mit hoved dunker stadig som en sindsyg. "Nej, nej, nej..." siger hun strengt da jeg rækker ud efter en. Jeg bliver lidt overrasket, er det ikke en smule uhøfligt? "Ingen churros uden mindst 10 afsnit af Spaniens bedste telenovela!" Siger hun igen med et smil på læben. "Men, det vil du jo ikke..." mumler hun skuffet. "Jo!" Nærmest råber jeg. Hun sukker og kigger ned på de gyldne, rygende churros. "Du må ikke sige det til Isabel, men jeg har set afslutningen alene..." konstatere hun. Jeg udstøder et lille grin. Det er helt seriøst det sødeste jeg nogen sinde har hørt.
Hun skubber forsigtigt tallerknen over til mig og vi begynder at æde som store han-løver der ikke har spist i 36år?!

"Du skal drog stole på en dreng som Cameron..." siger Hun ud af det blå. "Brody som lyder meget som Cameron knuste min lille baby Isabel's hjerte" fortsætter hun sørgmodigt. Jeg sukker og forstiller mig hele forløbet. Hvordan Isabel må havde haft det og hvad hun mon har oplevet. Da hun skal tilbage fortsætter bliver hun afbrudt af en træt mandestemme. "Virkelig abuela? Churros uden mig...." siger Isabels bror træt. "Diego, kom og spis!" Tilbyder hun. Ide at tæve sætter han sig ved siden af mig og tager fat på en stak churros. "Fortsæt..." forslår han. "Nej... det ligemeget" svarer abuela. "Jeg fortalte bare om brody, kelsey har vist det samme problem..." afslutter hun. "Et godt råd, hold dig langt væk fra den type" siger han, tager en håndfuld og går. Alle ser ud til at hade Cameron og hans personelighed, men der er også meget om ham brody... er han virkelig så slem? Hvis jeg skifter skole skal jeg gå på Isabels gamle skole hvor brody går. Er han værre en Cameron? Er det, dét værd?

"Tak, det hjalp virkelig" siger jeg og hjælper med at gøre rent. Derefter går jeg forsigtigt op på værelset igen. Jeg finder mik telefon og går ind på Facebook. Efter kort tid finder jeg brodys profil. Hans blonde, silke lignende hår, markeres kæbe og muskler er tydelige. Han er uden tvivl attraktiv og jeg jan se hvad Isabel faldt for. Han har 786 likes og de fleste er fra piger med all-fake looket. Jeg trykke ud og scroller ned af hans tidslinje. Det er tydeligt at han er til piger som har fået omkring 3000 kosmetiske operationer, noget som jeg slet ikke er... måske ville der ikke være så slemt at skifte skole?

Yaaaaaay!🔥

Nr.5 i teenage fiktion?!?!??
Hvordan?😳

Vi er også oppe på 4K (hvilket vi var for lidt siden) ligeså snart vi når op på 5K laver jeg et "Marathon" hvor jeg udgiver 5 kap på en dag!😉

Skriv hvis marathonet skal være med flere kap...

Husk at stem, del og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now