The perfect date... or not?

789 21 0
                                    


Cameron's synsvinkel.

Jeg har i 3/4 måneder prøvet at komme i bukserne på kelsey. Så kommer den idiot Chris og for hende med på en date efter 3uger. Han er ikke engang ligeså lækker som mig, altså hvad ser hun i ham?
Jeg ved godt at jeg ikke gør noget godt og rigtig og at hun mener at det eneste jeg kan finde ud af er at feste og have sex, men sådan er det ikke, nej slet ikke. Jeg har også mine struggles og hvert gang man prøver at l edre sig for man ikke andet en en kæmpe Fuck finger. Fx. Da jeg var håbeløst forelsket i Denise Fox som droppede mig da en eller anden 19årig idiot forførerede hende. Han endte dog med at droppe hende 2 dage efter.

Jeg har ikke følelser for kelsey. Jeg har ikke følelser sit nogen pige. Kelsey er ikke ligeså liderlig som resten af pigerne, hun er svær at få på krogen, hun hader mig. Men jeg har startet det her "spil" og er så er det vel også mig som skal afslutte det, men jeg er en dårlig taber, så jeg vil gøre alt for at undgå at tabe til kelsey og så skal Chris fandme ikke komme og spolere det hele. Han er heller ikke så god som han forgiver, han leger skam også med piger, bare på en anden måde end jeg gør. Han finder jeg sjovt at få piger til at knytte sig mentalt til ham og derefter dropper dem på en dramatisk, smertefuld måde. Det skal ikke ske for kelsey, ikke fordi jeg vil have hende for mig selv eller noget, men fordi hun er Nash's lille søster. Det er også derfor jeg ikke kan have sex med hende. Nash ville for alvor hade mig for det, og nu er vi jo lige blevet venner igen?
Jeg vil så Fucking gerne, men kan ikke.

Kelsey er alene, hun er ensom og udskiftet. Det var min bedste chance for at blive "venner" med hende. Til at være den skulder at græde ud på når Chris dropper hende. Til at være den eneste ene hun har...

Nej, nej, nej, kelsey er forbudt område og jeg må glemme billedet af hendes smukke, perfekte, nøgne krop. Hvis Nash opdagede hvad jeg gjorde ville han nok partere mig eller noget? Og lad os ikke glemme hvor dum jeg var at snakke til hende på skolen og tage hjem til hende.... men hvad jeg gjorde efter det var bare endnu dummere!

Kelsey's synsvinkel

Mig og kørte havnen, jeg syntes til at starte med at det var underligt, men det var det overhovedet ikke. Det var romantisk og er tegn på han lyttede alle de gange jeg snakkede om min store kærlighed til strande og havne. Han tog et tæppe frem og lagde det forsigtigt på kanten til vandet. Vi satte os og kort efter hev han min største kærlighed op af en taske. Chokolade.

Chris kendte mig så godt. Jeg havde forventet en elle anden kedelig middag på en alt for dyr restaurant, men i stedet er det som om han om natten dykker med i mine drømme og finder de bedste date-exemplarer og gør dem til. Virkelighed.

Det var det bedste og sødeste nogen nogensinde kunne gøre for mig, men aligevel var mine tanker et helt andet sted. De var hos Cameron. Drengen havde fucking ikke snakket til mig 2 uger og så snakker han pludselig til mig som om jeg var en eller anden hund og derefter dukker op ved min dør uden videre.

Chris afbrød min forskruede tankegang ved at komplimere mig den sødeste måde. "Du er virkelige dejlig kelsey..." sagde han og rømmer sig. "Men jeg er nødt til at spørge.... er der noget mellem dig of Cameron?" Spørger han trist. Jeg kigger fornærmet på ham og tænker om hvordan fanden han kunne tro det. Var det så tydelig st Cameron hele tiden var en kæmpe nar over for mig, eller er det bare Chris der er lidt paranoid. Jeg svarede ikke, men gav ham i stedet et blidt kram. Resten af aftenen var rolig og hyggelig selvom vi begge vidste at stemningen var ødelagt.

Køreturen hjem var relativt stille. Han satte mig af ved mit hus og fulgte mig ip til døren. Han smilede kort til mig lige før han greb fat om mig. Han trak mig blidt tættere ind til sig og jeg lod ham gøre det. Han placerede sine læber på mine. Det var godt selvom jeg havde prøvet bedre. Men personen som havde gjort det bedre var også mande luder, ja mennesket, jeg snakker om Dallas....

Hvad mener Cameron med
At han gjorde noget "værre"?🤔
Læs med næste gang
og find ud af det!

Smid et like og koooooom!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now