Addict?

773 28 6
                                    

// læses på eget ansvar//

* billede af mahogany👆🏻👆🏾👆*

Kelseys synsvinkel.

Weeekeeend! Jeg havde ingen andre planer end at ligge på min seng, spise og se Netflix. Jeg havde fortalt mahogany alt hvad der sket på turen. Hun havde ikke taget noget af det seriøst. Mahogany var begyndt at være meget fraværende, både fysisk og mentalt. Hvert gang vi snakker føler jeg ikke rigtig hun lytter og så pjækker hun... eller er "syg" ret meget, måske var det, det jeg skulle bruge min weekend på.

Jeg ringede flere gange til hende uden at hun svarede. Jeg besluttede mig for at tage hjem til hende. Da jeg ringede på kom mahogany's mor og åbnede. "Hej søde" sagde hun og kiggede overrasket på mig. "Hej, er mahogany hjemme?" Spurgte jeg og smilede sødt. "Hvad mener du, har mahogany ikke fortalt at hun ikke længere bor her?" Svarede hun smilende. Jeg kiggede chokeret på hende og idet forsvandt også hendes smil. "Vent her" sagde hun og forsvandt ude af syne. Ca. 2 minutter efter kom hun ud til mig igen og gav mig et stykke papir. "Her er adressen til mahogany lejlighed" sagde hun og smilede varmt. Jeg tog imod sedlen og tog til adressen. En stor moderne bygning viste sig snart. Jeg spottede dør nr. 23 og gik hen imod den. Jeg ringede på døren. Intet. Jeg ringede på en af naboerne og blev lukket ind. trapperne var hårde at komme op af, men det lykkedes mig dog aligevel.

Jeg bankede forsigtigt på døren, men fill ikke noget svar.

"Mahogany?" Sagde jeg forsigtigt, men aligevel højt nok til at hun nok ville kunne høre hvis hun var hjemme. "Mahogany, vær sød at åbne døren hvis du er hjemme" sagde jeg lidt højere. Døren blev hurtigt revet og mahogany overfalder mig med et kram. Jeg lugtede hurtigt Lugten af røg og alkohol. En meget, meget skræk lugt.

Hun trak sig pc jeg kiggede chokeret på hende. Uden at sige noget trådte jeg ind i lejligheden.
Der var rodet og beskidt, noget som ellers plejede at give mahogany den vildeste OCD. "Hvad fanden er der sket her?!" Sagde jeg aggressivt. Jeg kiggede alvorligt på mahogany som stirrede ned i gulvet. "Mahogany?" Sagde eg igen lidt mere forsigtigt. "Jeg har muligvis el problem..." svarede hun stille. Jeg vendte mig om igen og gik rundt i lejligheden. En smuk, lys, moderne lejlighed som var blevet helt misbrugt. Jeg fandt en skab med rengørings midler og tog nogle af dem i hånden. "Der er vist ikke så meget andet at gøre?" Sagde jeg opmuntrende til mahogany. Hun tog imod nogle af tingene og vi begyndte at gøre rent.

Det tog laaaang tid at gøre rent og vi var først færdige om aftenen. Vi bestilte en pizza og satte os på det nyvaskede gulv. Mahogany var meget stille og tydeligvis meget flov. "I hvor lang tid har det stået på?" Spurgte jeg bekymret.
"Siden Florida" svarede hun og fældede en tårer. "Jeg... jeg kunne bare ikke holde det ud!" Sagde hun og begyndte at tud brøle. Jeg trak hende ind til et kram uden at sige noget til det.

Vi spiste videre i stilhed da mahogany afbrød den. "Kelsey, jeg har det virkelig ikke godt" understregede hun. "Stofferne og alkoholen, det gør mig lykkelig, men efter er det ikke andet end trang, hovedpine, kvalme, hallucinationer-" jeg afbrød hende.
"Mahogany, det okay, du skal nok komme igennem det her" sagde jeg beroligende. "Bare gå ind og læg dig" sagde igen opgivende. Hun nikkede og gik ind på værelset. Jeg ryddede op efter os og kiggede ud af den store glasvæg. Tænk engang at det her var  mahogany. Min bedste veninde siden børnehaven. Min klippe og den alder rareste skulder at græde over. I vrede gennemsøgte jeg hele lejligheden en ekstra gang for noget dom kunne skade hende. Jeg smed mig selv i sofaen da jeg var færdig og faldt hurtigt i søvn.

Jeg vågnede sent dagen efter. Det værste jeg nogen sinde havde gjort. Jeg listede ind på mahogany's værelse og opdagede det som lige præcis ikke skulle ske. Mahogany som sad op ad sin seng og bællede en stor flaske vodka. "MAHOGANY!?!?" Råbte jeg og løb hen imod hende. Jeg rev flasken ud af hånden på hende. "Giv mig den tilbage, det er den sidste jeg har!" Tiggede hun på en aggressiv måde. Jeg nægtede. Hun kastede sig nærmest over mig og prøvede at få fat på flasken. Panisk løbte jeg ud af værelset. Jeg tænkte meget over hvad jeg skulle gøre på kort tid. Idet mahogany kom farende ud af værelset giver jeg slip på flasken. Den lander på trægulvet og går i hundrede små stykker. Mahogany kaster sig over flasken og kigger derefter kigger vredt på mig, men det bliver hurtigt til tårer. Hendes hun er fuld af skræmmer og sår. Bold kommer løbende og af hendes hænder dom hun har skåret på glasset. "HVORFOR KELSEY?!" Råbte hun aggressivt. Og krøb sammen på gulvet i tårer. Jeg gik forsigtigt over til hende. "Mahogany, hvad fanden er der sket?!" Sagde jeg og hævede stemmen. Hun kiggede såret på mig. "Jeg... jeg er blevet voldtaget" sagde hun opgivende.

Wow...

Players want it tooWhere stories live. Discover now