The long Drive

705 19 1
                                    


Kelsey's synsvinkel

Det er super fedt at Cameron tvinger mig til at tage i byen med ham... på en torsdag. Det er måske i virkeligheden ham som er Lonely?! Hvis det er tilfældet har mig og Cameron noget tilfælles. Jeg havde kun Chris og han endte også med at skride fra mig. Måske var Chris ikke så god aligevel. Mine ludder dag er dels også startet på grund af ham. På grund han ikke gav mig en chance til at forklare. Han sårede mig, og det var også sidste gang?!

Jeg har mange fest kjoler som er stramme og korte, men jeg VIL have min titel og der før jeg ikke ved at se middelmådig ud. Jeg finder først og fremmest en sort, blonde g-streng frem og ingen bh. Derefter finder jeg en en kjole hvor halvdelen af min røv afsløres. Den er v-neck... sådan rigtig meget. Og så har den også en lav ryk. Det er måske ikke det mest sexede i hele verdenen, men det er det bedste jeg kan hamle op med. Mit hår bliver bundet op i en stram hestehale. Jeg glider elegant mine fødder ned i de sorte højhælede og lige da jeg er færdig ringer døren på. Tøvende går jeg ned ad trappen så stille jeg kan så mor ikke skal høre mig. Hun ved godt at jeg skal ud, jeg tror bare ikke at hun bliver glad for mit outfit. Jeg åbner døren forsigtigt og træder udenfor. Det er blevet mørkt og koldt. Mine bare arme og ben er isnende kolde, men jeg ignorer. Jeg sætter farten op og sætter mig ind i bilen. Jeg ånder letter op.

Cameron kigger nervøst på mig men så ligeud igen. Han er ikke Vant til den nye kelsey, men skal han nok blive. Vi kører lang tid i stilhed. "Er vi der der ikke snart?" Stønner jeg utålmodigt og bryder stilheden. "Skulle vi ikke bare i byen?" Gentager jeg.

Cameron aller selvfedt og svarer. "Jo... i Vegas" siger han med et smil på læben. Mine øjne bliver store og jeg er nu for alvor sur på Cameron. Los Angeles til Vegas?! Det tager jo 30år!

"Nej!" Siger jeg aggressivt. "Jo" svarer Cameron. "Og hvad med skolen?" Siger jeg bekymret. "Vi pjækker, duh?"

Mor ville flippe hvis hun fandt ud af hvad jeg lavede. "Eller er du er alt for blød til det?" Siger han drillende. Det får op for mig hvor ynkelig jeg nok lige har lydet. Jeg bumper stædigt og selvsikkert tilbage i sædet.

"Hvorfor gjorde du ikke det her med nogle af drengene?!" Spørger jeg flabet. "Man skal da prøve nye ting?" Svarede han fokuseret på vejen. "Fint" siger jeg bestemt efter et stykke tid. Cameron smilede for sig selv hvilket pissede mig virkelig af.

"Hvad sker der lige for sig og Daniel?" Driller han. "Hvis du må snave med tilfældige piger må jeg vel også med drenge?" Svarede jeg fornærmet. Han grinede og nikkede. "Og nu har hans kæreste slået op..." griner han. "Hun bør takke mig, Daniel er tydelig et liderligt fjols..." svarer jeg og kiggede ud af ruden. "Jeg har hørt ag hun stadig er jomfru!" Siger Cameron og griner. Jeg kigger fornærmet på ham. Det er ikke noget galt i jomfru, nej faktisk er det en meget smuk ting som ikke alle har haft tålmodigheden til at bevare!! Og så undre det mig også at Cameron ikke har været i seng med hende...

"Og hvad så?" Begynder jeg flabet. "Pigen har da lov til at have noget privat liv!" Afslutter jeg. "Privat liv?" Svare Cameron med et smil på læben. "Jah?"
Cameron begynder at grine af mig hvilket for mine kinder til brænde. "Siger pigen der lige har forført hendes kæreste..." svarer han kort efter.
"Cameron, nogle folk er idioter.... nogle folk er jomfruer.... og andre er FUCKBOYS?!" Forklarer jeg sarkastisk. "Okay..." siger Cameron og slutter samtalen om jomfruer og ikke-jomfruer.

Jeg skruer her op for radion for at afbryde Dan akavet stilhed. Men heldet er ikke med mig. En stille sang om kærestesorger spiller og Cameron slukker afskyet for radioen. "Hvorfor det?!" Spørger jeg og kigger med rynkede bryn på ham.

"Der er noget jeg genre vil snakke med dig om..." siger han roligt. "Er der sandt at Melanie er i byen?" Spøger han undrende. "Ja..." svarer jeg. Cameron nikker sørgmodigt. "Jeg tror at jeg ved hvorfor hun er her..." siger han og sukker. "Hun er her For at afpresse Nash, fordi at hun har brug for penge... mange penge" afslutter han og kigger på vejen.

Denne bog underholder alle problemer der findes!😂

Druk, stoffer, penge, veninde problemer, drenge problemer, teenage graviditet osv...😂

Hvordan kan det være at mandag er langt væk fra fredag,
men fredag er tæt på mandag?!🙄

Stem og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now