10 Ting...

694 27 1
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Hola abuela!" Råber Isabel da hun ser sin bedstemor stående i dørkammen. Hun krammer hende kærlig, smider sine ting og præsentere mig for hende. Hele deres hus dufter dejligt af krydderier og kort efter kommer hendes brødrere løbende frem og tilbage. Hun har 3 små brødre, en storebror og en storesøster. "Hola! Er i sultne?" Spørger hendes mormor med et varmt smil på læben. "Er i sultne? Jeg har lavet escalibada!" Siger hendes mormor. Isabel kigger begejstret på mig og tager mig i hånden. Hun løber med mig i hælene ind i spisestuen hvor alle hendes søskende, hendes forældre og bedsteforældre har sat sig. Hendes lillebror rækker ud efter noget Mad da mormor giver ham et smølfespark. "Bordbøn!" Siger hun Og sætter sig.vi tager hinanden i hænderne og mormor begynder at takke Gud... eller noget? Jeg er ikke så troende hvilket er en skam. Tanken om bare at rådne efter døden er forfærdelig!

"Fortæl os lidt om dig selv!" Siger Isabels far hvilket for alle til at kigge forventnings fuldt på mig. "Altså... mit navn er kelsey, jeg fylder snart 18 og... ja?" Afslutter jeg. De kigger stadig på mig og forventer mere. "Uhm... jeg... jeg har bror! Og mine forældre er skilt" konstatere jeg. Nu kigger de alle sørgmodig på mig og forventer stadig mere. Jeg rømmer mig. "Lad os spise!" Siger isabels mormor og blinker til mig.

Snart at al maden væk og jeg er fyldt op. Isabels mormor, mor og storesøster begynder at rydde bordet af. "Kom" siger Isabel og vi går ovenpå. "Jeg har noget du skal se" siger hun igen og trækker i en snor i loftet så en trappe falder ned. Vi går forsigtigt op ad trappen og kommer til en slidt, mørk kælder. Hun tager sin telefon op af lommen og bruger den som lygte. Jeg lukker lugen efter mig så det siger et smæk. Isabel vender sig forskrækket om med store øjne. Hun kigger derefter ned på lugen og begynder at banke. "Lukkede du den?!" Råber hun paniks. "Uhm... ja?" Svarer jeg forvirret. "For fanden kelsey! Den kan kun åbnes udefra" mumler hun. Flot!
Jeg er som en ulykkesfugl, som rammer alle der kommer i kontakt med mig. "Hvad med resten af din Famile?" Spørger jeg i håb om at jeg ikke har ødelagt der hele. Og idet det er sagt hører jeg en dør smække i. "Hvad med din telefon?"  Siger jeg genialt... hun klikker irriteret på skærmen, men pludselig bliver alt mørkt. "Hvad skete der?" Spørge jeg ud i mørket. "Min telefon løb tør for strøm!" Svarer hun. "Jeg tror tror at der er en lommelygte i en af kasserne!" Siger hun. Jeg mærker mig frem til nigel kasser og begyndte at lede. Det eneste jeg kan gøre er at mærke mig frem. Jeg føler en kold, lille metallisk ting og noget gummi i bunden af den. Jeg presser gummien ind og hele rumme tonicer lyst op af den store lommelygte. "Undskyld..." siger jeg og kigger ned i jorden. "Undskyld..." siger hun også. "Hvorfor? Hvad har du gjort ander end at blive venner med mig?!" Råber jeg. Det er jo trods alt sandheden? Hvorfor skulle bogen være venner med en idiot som mig? Måske er alting min skyld... det er min skyld at Nash er ked af det! Det er min skyld at mahogany ikke kan bearbejde sin i dre smerter... det er min skyld Cameron at blev til grin idag! Og det er min skyld at vi sidder fast herinde!

"Kan du se hvad Cameron gør! Hvad forelskelse gør?!" Starter hun aggresivt. "Det æder dig op indefra og tager alting fra dig!" Afslutter hun. Det eneste problem sidste år var Cameron som mobbede mig en smule, men i år er er alting bare blevet værre. Det var meningen at mit liv skulle være helt perfekt, men det modsatte skete.  "Nok om dit liiiv! Lad os snakke lidt om mig!!!!" Joker Isabel for at gære stemningen bedre. Hun går over til en kasse i et hjørne og trækker den ind til sig. Jeg følger efter hende og ser nogle mapper og papirstykker i Kassen. "Denne mappe hjalp mig med at komme over brody..." siger hun stolt. "Westcoast High schools player" gentager hun. Besværligt bærer hun mappen op ad kassen og smider den på gulvet. Hun sætter sig på hug og begynder at bladre i siderne. Der var mange forskellige overskrifter som fx. "Revenge body" eller "money maker" det kan virkelig ses at Isabel har sat virkelig meget arbejde ind til det her, nogle af siderne er endda tværet med bly som om at hun havde grædt ned over dem... hvilket hun sikkert også havde. Hun kiggede ned i kassen og fandt billeder frem der var revet i stykker. Derefter tog hun en notesbog og en blandt og lagde dem foran mig. "Skriv 10 dårlige tong ved Cameron!" Beordre hun. "Er det ikke lidt barnligt?" Mumler jeg. "Jo! Men der hjælper!" Siger hun bestemt. Jeg kigger skeptisk på notesbogen og åbner den derefter op. Jeg finder en tom side og begynder at skrive.

1. Playyerrdjldlsbskl!!!
2. Bølle?
3. Han har været i seng med.
næsten hele Californien?!
4. Gjorde mig total til grin!!
5. Han skred fra mig i Vegas...
6. Han fik mig anholdt.
7. ...

"Jeg har kun 6 ting!" Siger jeg og smækker notesbogen i. "Så tænk!" Svarer Isabel aggresivt. Det kan jeg jo ikke... "så find alle de gide ting ved ham!" Starter hun.
"Og hvad skulle der hjælpe?" Spørger jeg forvirret. "Kelsey, bare gør det" svarer hun. Jeg åbner notesbogen op igen og begynder at skrive.

1. Han er det mest attraktive menneske på hele kloden!
2. Han bekymre sig om sine venner.
3. Han prøver faktisk at holde sig fra mig.
4. Han ledte efter mig i flere timer i Vegas.
5. ...

"Ikke flere..." konstatere jeg. "Hvor mange gode ting har du?" Spørger hun selvsikkert. "4?" Svarer jeg forvirret. "Og hvor mange dårlige ting?" Gentager hun. "6..." jeg forstår nu hvor hun ville hen med det her. Det er tydeligt at Cameron er mere "dårlig" end "god" det vidste keg godt i forvejen, men nu er det blevet bekræftet. Ikke af Isabel, men af mig selv...

Nr. 6 i teenage fiktion!?!?😱

Ikke uden jer!❤️❤️❤️❤️

At finde tid til at skrive
er faktisk nemmere end jeg troede...😅

I får nok også et kap imorgen!👏🏼

Husk at stem, del og skriv en kommentar!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now