The first Fuckboy victim

797 23 1
                                    

Kelsey's synsvinkel

Endelig blev det fredag. Jeg havde ikke kunne tænke på andet end Chris. Jeg kan virkelig godt lide ham og jeg tror virkelig at vores date bliver hyggelig.

Men først skulle jeg igennem 6 timers tortur. Også kaldede skole. Dagen startede med 2 timers freaking geografi. Bør det overhoved være lovligt at få børn til at kede sig så voldsomt meget?! En god ting ved geografi var at jeg kun havde det med Taylor. Taylor har aldrig rigtig gjort mig noget, men ligsom Cameron er han en Fuckboy. Nash er åbenbart også en kæmpe player og det samme gælder aaron. De er alle nogle kæmpe idioter som kun tænker på deres egne nydelser. Hvem ved hvornår de havde sex for første gang? Jeg ville vædde med at de nok max var 12?

Chris går en klasse over mig hvilket betyder at vi ikke har timer sammen. Han er også på football holdet så han træner nogle gange i frikvarterende. De andre piger er virkelig ikke min type. Enten går de vildt meget op i hvad folk tænker om dem eller hiver det slet, slet ikke en Fuck. Og når jeg siger slet ikke mener jeg at de kommer i skole med gruset hår, beskidt tøj, har ingen manerer osv...

Dagen var endelig slut og jeg løb nærmest hjem. Jeg løb op på mit værelse og fandt en lille rød kjole frem med et par sorte stiletter. Jeg tog et hurtigt bad og glattede derefter mig hår. Kjolen sad perfekt på min krop. Den var dog lidt kort, men fik mig til at se mere moden ud. Jeg hørte dørklokken ringe på og gik ned til fordøren. En velklædt, smuk, ung mand viste sig i døren. Det var ikke hvem jeg lige havde håbet på, nej der var drengen som fik mig i problemer med politiet, drengen som truede med voldtægt og var grunden til min brors overdosis. Drengen som fik mig til at komme for sent i skole alt for mange gange, drengen som ødelagde min ferie og både havde haft sex i min seng og og i mit telt. Cameron Dallas. Ham så havde behandlet mig som lort i løbet af hele folkeskolen og hele 1.g, men som lige pludselig var så anderledes. I 9.klasse startede player slængets... player år? Sådan rigtigt. De havde bare aldrig været interesseret i mig, måske lidt  i mahogany, men ikke i mig. Aldrig i livet!
Efter jeg hørte at Cameron havde knaldet Hannah inde fra parallel klassen og droppede hende dagen efter troede jeg ikke det var noget særligt. Men så da aaron etape dage efter gjorde præcis det samme mod Jessica begyndte folk at spekulere. Det blev jo ved og ved og så når man vel bare til et punkt hvor det ikke længere er noget specielt.

Uden at blinke smækkede jeg døren i og gik ud i køkkenet til mor. "Hvem var det, skat?" Spurgte hun uopmærksomt. "Ik nogen" svarede jeg og tog et kig i køleskabet. Jeg fandt ikke noget og skulle til at gå op på mit værelse da mor afbryder. "Er den kjole ikke lidt kort?" Spurgte med korslagte arme. "Måske?" Svarede jeg flabet og gik hurtigt op på mor værelse igen. Klokken var 18.40 og jeg var begyndt at blive utålmodig. Godt nok var der stadig 20min til Chris sagde at han ville hente mig, men Cameron og mor havde bare gjort at jeg ville væk hurtigst muligt.

Dørklokken ringede igen på og jeg løb begejstret ned igen. Denne gang var det ikke Cameron, men Chris, dejlige, dejlige Chris. Jeg løb imod og han spredte smilende armene. Jeg gav han et story kram som blev gengældt. "Skal vi komme afsted?" Spurgte han og gab mig er kys på panden. Jeg nikkede og sammen gik mod hans bil.

Intet kunne gå galt på denne date, ikke denne gang, ikke sammen med Chris.

Hvad fanden har Cameron
Gang i?!

Husk at stemme og
Kommenter jeres mening!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now