Secret life

8.9K 315 41
                                    

Dit is het verhaal van Lily-Anne Snape, de dochter van Severus Snape en Lily Evans. Ja, Lily Evans, Harry Potters moeder. Ze werd geboren op 22 oktober 1981, enkele dagen voordat de Potters werden vermoord door Lord Voldemort. Severus wist op dat moment nog niet van zijn dochter, maar dat duurde niet lang. Want bij zijn overleden grote liefde vond hij een brief waarin stond waar hij zijn dochter kon vinden. Nog geen dag later zou Severus Snape terugkeren naar Spinner's End met een baby in zijn armen, een baby die hij Lily-Anne Eileen Snape zou noemen, naar de moeder van het meisje en zijn eigen moeder.

Een maand voor haar 11e verjaardag ging ze naar Hogwarts, eigenlijk een jaar te vroeg, maar Severus wilde zijn dochter niet nog een jaar langer thuislaten, terwijl ze naar zijn idee al lang naar Hogwarts kon. De twee leken heel veel op elkaar, in de grote dingen, zwarte haren, zwarte ogen en een voorliefde voor zwarte kleren, maar de kleine dingen had Lily-Anne van haar moeder, zoals de groene schittering in haar ogen, die haar vader altijd deed denken aan Lily. Ze ging niet naar Hogwarts als Lily-Anne Snape, maar als Lily-Anne Reves, volgens de verhalen die ze iedereen vertelde een rijke familie die constant op reis was en nooit tijd voor haar hadden, wat ook de rede was dat ze vaak bij professor Snape verbleef tijdens de zomer en altijd tijdens de kerstvakanties op Hogwarts bleef. Ze werd gesorteerd in Slytherin, net als haar vader, die daarmee ook haar Head of House werd. Diezelfde avond ontmoette ze Draco Malfoy, en ze zijn goed bevriend vanaf die dag. Ondanks dat ze halfzus van Harry Potter is, mag die niets van haar bestaan af weten, en daarom had ze dan ook een reputatie opgebouwd als de meest stereotype Slytherin ooit, die gemeen was tegen elke Gryffindor, inclusief haar broer, die haar daardoor ook haatte, al was dat niet moeilijk als je een vriendin van Draco Malfoy was. Maar het maakte niet uit dat Draco zo'n goede vriend was, want ook hij wist niet van Lily-Anne's ware identiteit, niemand wist het, behalve Severus, Lily-Anne, Professor Dumbledore en Professor McGonagall, en niemand zou het ooit weten. 

Zo ging het jaren door, totaan het begin van haar 5e jaar, nog steeds wist niemand van haar werkelijke leven af, maar ook niemand wist, of had kunnen weten wat er dat jaar, op Diagon Alley zou gebeuren.

****************************************************************************************************************

Secret life (as Severus Snape's daughter)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu