Harmadik Rész

1.8K 112 3
                                    



- - Kabbe Jaeden Lieberher. Kapdbe.. - eresztettem el a fiút - Wyaaatt - szóltam oda neki.
- Egy szót sem. Csak gyere én meg megyek. - mondta unottam, majd helyet cserélt velem.
- Imádlak - mondtam halkan nevetve neki.
- Tartod a fejem? - kérdezte meg Finn Wyattet.
- Fúj nem.. - szólt vissza a száját húzva - Camden tudod, hogy mennyire szeretlek - fordult felém, mire nekem hevesen dobogni kezdett a szívem.
- Aahj most először és utoljára Wolfhard.. - forgattam meg a szemeim, majd a fiú a fejét a vállamra hajtotta. Lélegzeten elállt, de tényleg. Fogalmam nincs, hogy ezt, hogy gondolta. Nem azért, mert pofátlanság, hanem azért mert a köztünk lévő kapcsolat megugrott, amikor forgattunk. Finn azóta más volt velem, és ezért sem tudom, hogy miért viselkedik másképp. Mi csak barátok vagyunk. Nem olyan jók, de barátok. Na de mindegy is. Visszatérve a filmre. Már majdnem vége lett, mikor:
- Jaeden azt hittem, hogy soha életedben nem fogsz csókolózni - mondta nevetve Wyatt, mire Jack felénk kapta a fejét és amolyan tipikusan visítva kezdett nevetni. Ez hallatán én is röhögőgörcsöt kaptam és már összekuporodva ültem a kanapé szélén, még mindig röhögve. A hely és helyzetváltoztatásomra mindenki idefigyelt és mégjobban nevettünk. Jack a legjobban és neki már a könnye is kicsordult. Nagy nehezen abba tudtuk hagyni.
- Finn - szóltam a fiúnak.
- Hm? - nézett rám.
- Van egy.. tudod - gondolkodtam.
- Nem - nevetett halkan.
- Ilyen baseball vagy milyen sapkád tudod..
- Jaa igeen felmész a lépcs...
- Tudom hol van a szobád - vágtam közbe.
- Ja jó. Akkor az ágyammal szemben lévő szekrényben felül.
- Köszi - mondtam, majd felmentem és levettem egyet. Finn szobáját elég régen láttam már és nem is így nézett ki. Az ágya fölött egy csomó kép volt. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg őket...

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now