Huszonkettedik Rész

1.1K 82 2
                                    


- Szóval arról akartam beszélni, hogy... - kérdően néztem rá, nem akartam félbeszakítani. - Hogy Millie és én együtt vagyunk - hadarta el, majd rám sem nézve gyorsan elment. Én nem is néztem utána, csak bementem az előttem lévő ajtón. Halkan becsuktam és hanyatt dobtam magam az ágyamon. Igazából, most szerintem átéreztem azt, hogy "egyik szemem sír, a másik nevet". Imádom Finnt és Milliet. Millie nekem olyan példakép szerű. Csodálatos vele dolgozni. Örültem neki, de Finn ezen megmozdulásai.. hát nem is tudom. Nem erre utaltak. A párnámat ölelgetve néztem a Minden, mindent. Körülbelül egy óra múlva bejött Wyatt. Leült az ágyamra.
- Megállítanád? - szólt nekem.
- Igheen - mérgelődtem.
- Mesélj mi volt - nézett rám csillogó szemekkel.
- Azt mondta, hogy - vettem nagy levegőt és próbáltam visszafolytani a sírásom - együtt van Millievel. - bújtam gyorsan Wyatthez, mert éreztem, hogy nem tudom tartani magam. Pedig mikor már az ember azt hiszi, hogy lerendezi magában a dolgot és minden oké, akkor kell beszélnie róla másnak és rájön, hogy nem. Semmi sincs rendben és még mindig bánt. Nagy érzelmek közt sikerült végiggondolnom a dolgot és nagyjából helyre állt.
- Hazudott. - én csak kérdően néztem az előttem üldögélő fiúra. - Finn hazudott - nevetett - hogy lenne már együtt Millievel? - röhögött tovább - Ugyan már én ma beszéltem Millievel és azt mondta beszélt a sráccak aki tetszik neki. Finn az meg egész nap veled volt.
- Hát ez hülye - nevettem én is. És ekkor elterveztem, hogyha Finn így, akkor én is így. - Van egy tervem! Csak gyere! - rángattam magam után Wyattet. - Hali skacok! - ugrottam Jaeden háta mögé és öleltem meg.
- Camden aaah - ugrott szó szerint rám Jack. Én csak viszonoztam ezt az egész aranyosnak tűnő gesztust, szóval őt is megöleltem. Finn-en csak végignéztem.
- Csináljunk már valamit - hisztizett Jack.
- Szerintem is - helyeselt Jaeden.
- Oké, erre is van egy ötletem. - mosolyogtam önelégülten. - csak átöltözök. Jobb, ha ti ks felöltöztök! - mentem el Wyatt mellett, egyenesen fel a szobámba.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now