•| 6 1 |•

778 58 4
                                    

(Harry Potter WHO)

Mindezek után, mikor már kezdtem álmos lenni felktettük Jaedent, Jack-et pedig vízzel itattuk, majd felmentünk Wyatt szobájába mindannyian. Se szó, se beszéd a féltestvérem feltekerte a hangszóróit a legmagasabb fokozatra és elindította a lejátszási listát, amit még anno nyáron kreáltunk együtt. A fiúk össze vissza ugráltak, videóra is vettem.. aztán Jaed odaadta a telefonját, hogy küldjem át neki és tegyem ki a napjába. Megtettem amit kért, s visszamentem az én telefonomba, mikor Jack odaráncigált magukhoz táncolni. Nagyon nem tudok táncolni, nem is szeretek de nem rontom el ezzel a hangulatot, hiszen Jaedennel rosszabb táncost nem ismerek..
- Skacok még van több, mint fél óra éjfélig. Versenyezzünk! - szólalt meg Jack.
- Mi bajod? - húzta fel a szemöldökét Jaed.
- Camd öltözz át! - parancsolt rám Jack. Nem mertem neki ellenkezni, lementem a szobámba és gyors vissza öltöztem a szürke mackónadrágomba és a fekete, fehér "I really don't care" feliratú spagettipántos body-mba. A hajam kiengedtem, kócos szökésbarna tincseim össze vissza álltak, de ilyen társaságban ez kit érdekel? Kicsaptam a szobám ajtaját, ez által jól fejbe is találtam Finnt.
- Basszus! - ugrottam a nyakába - Jól vagy?! Bocsiii! - ölelgettem, s fejét a vállamhoz szorítottam. Az orra vérzet, engem pedig mardosott a bűntudat. - Finn bocsánaaat! - szorítottam továbbra is magamhoz. - Gyere! - fogtam meg a kezét, s felvezettem az emeleti fürdőbe. - Tényleg nagyon sajnálom! - adtam a kezébe egy zsepit, ő meg csak nevetett. - Most mi van? - néztem rá még mindig kétségbeesetten.
- Biztos nem ittál? - kérdezte óriási nosollyal az arcán.
- Mi? Nem! Én nem ittam - mosolyogtam már én is, bár fejemen még mindig látszott, hogy "mi a franc bajod van" kifejezés. Én a mosdópult előtt álltam szorosan, ő pedig velem szembe. Talán 20cm lehetett köztünk. Én még mindig két kezemmel az arcát fogtam, próbáltam enyhíteni a sebesülésén.
- Jól áll ez a felső, vagy mi - mosolyog továbbá, míg én adok a kezébe egy másik zsebkendőt.
- Jól áll az orrvérzés - nevettem egy aprót. Ránézett a karórájára, majd mélyen a szemembe. Valamit tátogott. Felváltva nézett engem, s az időt, majd pár másodperc elteltével felémhajolt, s megcsókolt.
- Boldog új évet! - suttogta, majd megismételte amit az előbb tett. Én csak meglepetten álltam ott, mikor elvált tőlem, s kiment a fürdőszobából.
- Finn! - futottam ki a folyosóra, s még pont elkaptam mielőtt lement volna a lépcsőn. - Ne csináld ezt! - Visszafordult, s az 5 méter távolságot tartva vissza szólt vissza.
- Mit?
- Ne zavarj össze, kérlek. - tettem a lábam mellé a bal kezem, s az abban lévő véres zsepit markolgattam.
- Soha nem tenném - mosolygott, majd lement a lépcsőn. Visszamentem a fürdőbe, s rendet tettem magunk után. Soha, mi? Mormogtam magamban.
- Boldog új évet Camd! - futott nekem Jack, s megölelt. How cute. Együtt lementünk a többiekhez, s koccintottunk, megfogadtunk dolgokat, amiket persze senki sem fog betartani. Egyrészt mert akkora baromságok, másrészt az emberiség 98%-a nem tartja be a fogadalmakat, mi pedig abba a 98%-ba tartozunk. Életemben először ittam rendes pezsgőt. Először finom, de miután megittál egy pohárral és akarsz még inni kicseszett keserű lesz, ezért inkább felbontottam egy gyerekpezsgőt és azt szürcsölgettem. Ezután leültünk a tv elé, s néztünk valami gagyi valóságshowt, ami már annyira rossz volt, hogy jó. Nagyon sokat nevettünk rajta, kész idióták voltak benne. Én ismét a jobb oldalám voltam az átalakított kanapénak, Finn pedig mellettem. Valahogy így nézhettünk ki:

Aztán mivel még 1-1:30 körül sem aludt senki Jaeden felelsz-merszezni akart

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Aztán mivel még 1-1:30 körül sem aludt senki Jaeden felelsz-merszezni akart. Na igen.. a jól bevállt játék, amiből kompromisszumok és hisztik, avagy kapcsolatok alakulnak ki..
- Akkor kezdjük madarak! - kiáltotta el magát Jack, miközben egy üres pezsgős üveget forgatott a parkettán.

Maybe FriendsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora