Tizenegyedik Rész

1.4K 87 1
                                    

- Én ezt nem hiszem el.. sehol sem lehet kapni normális cuccokat a jelmezünkhöz? Hát hol élünk mi, de most komolyan.  Ez egy vicc - mérgelődött Finn, mert sehol nem találtunk kellékeket.
- Már csak egy választásunk maradt.. - nézett mindenki Jackre.
- Az - szólalt meg Wyatt.
- Mi? - kérdeztem vissza, mert fogalmam sem volt miről beszél.
- Az - mondta Jaeden is, de nekem még mindig nem esett le miről van szó, ezért csak értetlenül néztem rájuk.
- A film! - kiabált rám Finn. Ezt viszont én rossz néven vettem, mert semmit nem csináltam, hogy csak úgy ok nélkül elkezdjen velem kiabálni. Nem én tehetek arról, hogy a hülye boltjában nincsenek kellékek.
- Akkor szerintem már megbeszélés nélkül tudjuk, hogy ki-ki lesz. - mondta Jaeden határozottan.
- Camden lesz Beverly. De szerintem ez egyértelmű volt - karolt át Wyatt.
- Hehe akkor velem lesz Cam - dugta ki Jaeden nyelvét a többiekre, majd odahúzott maga mellé.
- Még hozzád kell szoknom... fafej - néztem fel rá és mosolyodtunk el mindketten. Jack csak azon idegeskedett, hogy honnan szerez gipszet, de megoldja. Wyatt fejkötést szerez, Finn szemüveget. Jaeden és én hazamegyünk, mert nem igazán kell sokat foglalkoznunk a jelmezünkkel. Nekem csak egy paróka kell, meg régi ruhák. Ezek pár perc alatt meg is vannak. Szóval mi ketten hazamentünk a többiek meg a dolgukra. Jaeden legnagyobb szerencséjére volt olyan kék-fehér felsőm ami nagy volt rám és még életemben nem volt rajtam. Azt felhúzta és nagyjából már készen is volt. Én is nagy nehezen, de összekészülődtem. Lementünk az alsó fürdőszobába, mert az nagyobb és ott "sminkeltem" ki Jaedent, illetve szeplőket rajzoltam magamnak.
- Kész is! - csapkodtam meg a fiú arcát.
- Király! - nézegette magát a tükörben.
- Tényleg tetszik "Bev"? - mutogattam.
- Nem.. vagyis nem tudom. Maga a szerepe tetszik, de.. nem is tudom - nevetett.
- Most lepődjek meg azon, hogy Jaeden Lieberher nem tudja mit érez? - nevettem, majd leoltottam a fürdőben a lámpát és előszedtem a nappaliban a szekrényből 2 tök alakú kiskosárt, amibe a cukrot fogjuk gyűjteni. Nem sokkal, talán 2-3 óra elteltével besötédedett és vártuk a ház előtt a fiúkat.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now