•| 6 0 |•

722 64 5
                                    

A filmet nagyon jól kibeszéltük, vagy egy órán áz csak arról volt szó. Én élveztem legkevésbé a témát, ugyanis ha még most is rágondolok kiráz a hideg. Most veszem észre, hogy mióta vége a filmnek Finn az ölembem fekszik. Még mindig jó szórakozás a hajával játszani.
- Héhéhé!! Ideje átöltözni híveim! - állt fel Jack a kanapén.
- Híveid? Most komolyan? - nevettem a többiekkel együtt.
- Sshh! Csak menj! - adta ki az utasításokat.
- Bocs főnök! - tettem fel védekezően a kezem, majd átmásztam a kanapé hátulján, s pont a szobám ajtaja előtt voltam. Bementem, s felvettem a ruhát amit Finn választott. Egészen tetszett magamon, hiszen vagy 5 percig nézegettem magam a szekrényem tükrében. Csináltam is egy tükörselfiet, vagy mit, amit végül insta sztorimba tettem ki. Griffin rá pár perccel később írt is.
* griffingluck: 😍
* me: ❤️
* griffingluck: Hova ilyen csinosba?
* me: A nappaliba😂
* griffingluck: Nélkülem?😱
* me: Tudod, hogy szeretlek😂💛
* griffingluck: Én is téged😜 Boldog új évet picúr!❤️
* me: Boldog új évet te kis kobold!💗

Griffin aranyos srác, nem tudom mi baja van vele Finn-nek. Már több éve barátok vagyunk, semmi több. Nekem még mindig ő tetszik, de ezt szerintem már nem tudja. Mármint Finn. Az ő képzeletében úgy él, mintha nekem Griff tetszene.. pedig nem. A hajam elegáns konytba fogtam, elől pár tincs az arcomba lógott, persze szándékosan. Kimentem a szobámból, rá 1-2 perccel annak, hogy hallottam valaki lejött a lépcsőn. Kilépek, s követem a hangokat. Megállok a konyha átjárója alatt.
- Nagyon remélem, hogy nem az a hülye baba vagy, mert ha igen akkor feldugom az orrlyukadba a karácsonyfát - fenyítettem be valamelyik srácot a konyhában, majd valaki megfogta hátulról a derekam, mire ijedtemben felugrottam. - Aztabüdös - fordultam meg hirtelen, minek következbénem megfejeletem Finnt. - Bocsi - mosolyodtam el. no para.
- Csinálunk egy képet? - törte meg végül a köztünk lévő csendet.
- Persze - mosolyogtam. Egy nagyon sötét kék ing volt rajta, pici, fehér gombokkal és egy sima, fekete farmer. A gyengém a fiúkon az ing. Mivel az én ruhám is sötétkék volt, ezért nem volt gáz a képen. Fél arcommal a mellkasához bújtam, s a tőle távolabb lévő kezem az ő jobb oldali mellkasára tettem. (mi.. ilyen létezik egyáltalán? Nem lényeges, remélem értitek. Ha nem, akkor beszúrok ide egy képet, hogy mire gondolok.)

(Annyi hogy a csajszi keze nem a feje előtt van, hanem a csávesz mellkasán)Oké, vagy 10 képet csinált, mire végeztünk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Annyi hogy a csajszi keze nem a feje előtt van, hanem a csávesz mellkasán)
Oké, vagy 10 képet csinált, mire végeztünk. Az általa választott kedvencét kitette instára és a többit átküldte nekem. Why not? Utána csak ettünk és tv-t néztünk 11-ig. Közben Jack kinyitott egy pezsgőt, mondván, hogy "huu ő még életében nem ivott igazi pezsgőt igyunk már" szóval ja, ő egy kicsit többet ivott a kelleténél, ami meg is látszott rajta. Nem azt mondom, hogy halál részeg volt a gyerek, de össze vissza mászkált, szökdécselt és énekelt, mi pedig csak nevettünk rajta. Ma már csak gyerekpezsgőt kap, az is biztos. Ja és nem beszélve Jaeden barátunkról! Ő meg elaludt életem.:DD Szegényt betakartuk a kanapén és hagytuk, biztos elég fárasztó napja volt, hisz nem is aludt délelőtt, mint Jack. Mondhatni 3-an maradtunk. Én Finn ölében feküdtem félig, Wyatt pedig féloldalasan mellettem feküdt, ezúttal az ő göndör hajával játszottam.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now