Tizennyolcadik Rész

1.2K 84 1
                                    

- Camdeen - lökdösött Finn.
- Legalább most aludjak, ha már este nem is tudtam, könyörgöm - ültem fel idegesen, mikor észre vettem, hogy csak ketten vagyunk a szobában. - A... a többiek hol vannak? - kérdeztem.
- Ők már elmentem. Jack azt mondta, hogy maradjak és kérdezzem meg, este itt aludhatunk-e mindannyian. Mert ha igen akkor este 8 felé visszajönnek egy csomó kajával és innivalóval. Addig meg aludd ki magad - mondta a végén egy édes mosollyal.
- Persze. Csak nyugodtan. Maradjatok, majd megoldom, hogy elférjünk, mert ami ma itt volt az nem állapot - nevettünk a végén.
- Oké. Akkor majd felhívom - mosolygott.
- Rendben - mosolyogtam én is. Finn lement én pedig utána. Semmi máshoz nem volt kedvem, csak egy meleg, vaníliás teához. A kedvencem. Finn a kanapén ült és felhívta Jacket. Megbeszélték a fiúk 8 körül jönnek vissza. Én is megírtam anyának, nem mintha nagyon látnánk, de azért tudjon róla.
- Hé - ültem le mellé, a teám a kanapé előtti üvegasztalra téve.
- Hm? - nézett rám felhúzott szemöldökkel.
- Amíg nem jönnek a fiúk, addig nem nézzük meg a Titanicot?
- Még sosem láttam. Ez azért elég gáz nem? - nevetett.
- Üdv a klubb-ban! - villantottam meg a fogsorom, majd egy plédet magunkra dobva elindítottam a filmet. Maga a film kb 3 órás. Egy óra körül kijelentettem, hogy én lehet el fogok aludni és bocsánatot kértem, ha esetleg ráfeküdnék. De igazából ő egyik lábát feltette a kanapéra, a másik a földön volt. Nekem előszőr mindkét lábam fennt, majd egyik lent, aztán pedig Finn oldalának támaszkodtam a hátammal. Szerencsére nem aludtam el. Aminek pedig különösen örültem, az az volt, hogy Finn-nel nagyon sokat beszélgettünk a Film közben.

Maybe FriendsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora