•| 5 8 |•

708 55 0
                                    

- Oké vészhelyzet elhárítva, a kisbolt nyitva volt szerencsére! Amit láttunk, megvettük! - rontott be Jack a bejárati ajtón, mögötte a két fiúval. 2 papírzacskó volt a kezében, amit ledobott a konyhában az asztalra.
- Hé Jack! Gyertek csak egy kicsit - fogtam meg Grazer felkarját, s annál fogva vezettem be a szobámba. Kinyitottam a szekrényem azon részét, ami eléggé üres volt alapjárat, de imént tele volt chipssel, trombitákkal, konfettivel, idióta kiegészítőkkel és szerpentínnel. - Meglepetés..?! - mosolyogtam a fiú arcába, aki csak hitetlenül nevetett egyet.
- Ugye most csak szórakozol velem? - mondta teljesen nyugodtan, egyhangúan.
- Nem baszki, ezek húsvétra vannak! - ráztam a fejem.
- Camden Wayne te csalafinta palacsinta! - jött utánam derékra tett kezekkel, mert közben elindultam a nappaliba.
- Mivan? - fordultam meg és kitört belőlem a röhögés. A körülöttem lévő 2 fiú is röhögött, Jaeden meg fene se tudta hol volt. Végül már Jack sem bírta, ő is elnevette magát.
- Hé Camd - szólt a hátam mögül, a kanapén ülve Finn.
- Hé Wolfhard - utánoztam mély hangon.
- Ki kell öltözni az este, háziasszony? - mosolygott.
- Nem. Semmi értelme kiöltözni. De azért ha lehet valami ízléseset húzzatok, ugyanis a rajongóitok kíváncsiak, hogy hogyan telik a férjeik szilvesztere! - nevettem a végén. Válogassatok, addig rendelek sok pizzát, hogy estére is legyen. A fiúk egytől egyik felmentek az emeletre, én pedig megtendeltem a kaját. Bementem a szobámba és a szekrényem előtt álltam. Valami csinosat... köszönjük Camden, de te sem tudsz olyat választani ami tetszene. Csak válogattam és válogattam, végül Finn bejött a szobámba. Segített, s ezúttal nem volt feszült a hangulat. Később Jack is csatlakozott, már-már helyettem csinálták a dolgokat. 10 percig mélyedtem bele a telefonomba, de már eltakartak a ruháim. Az egész szekrényem tartalma szamaszét hevert a szobámba.
- Nos? - tettem fel a kérdést.
- Szerintem ez - mutatta Jack

- Szerintem pedig ez - mutatta Finn a másik opciót

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Szerintem pedig ez - mutatta Finn a másik opciót.

- Finn úgy volt, hogy nem kell kiöltözni - néztem rá kissé szúrós tekintettel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Finn úgy volt, hogy nem kell kiöltözni - néztem rá kissé szúrós tekintettel.
- Akkor? - mondták egyszerre.
- Mivel nekem nem áll jól a mustár szín.. ezért Finn ezt megnyerted, de elmondom, hogy úgyis mást fogok választani! - nevettem, majd kiküldtem őket, s rendrakás közben válogattam. Semelyiküknek sincs annyira stílusérzéke, de Finn valahogy megfogott ezzel a ruhával..

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now