•| 4 1 |•

829 61 4
                                    



•Wolfhard: Ma😱 - jelezte a telefonom. Elolvastam ezt az el nem rontható ébresztőt, majd gyorsan kikeltem az ágyamból és minél hamarabb intéztem a dolgaim, hogy pontosan 10:35 perckor oda érjek a repülőtérre. Ezúttal a földszinten lévő mosdóba mentem, mert bevallom önző vagyok és nem akarom felkelteni Wyattet, mert ha felkel akkor ő is akar jönni.(😂) Már éppen végeztem a hajammal, amit két oldalra fontam be és mentem a szobámba felöltözni. Mikor a lépcső mellett haladtam el Wyatt nekemugrott és el is estünk mind a ketten.
- Dagadt. - néztem rá szúrós tekintettel, majd feltápászkodtam a parkettától és bementem a szobámba felöltözni. Kimentem a konyhába inni egy gyümölcslevet reggeliként, de Wyatt már felöltözve az asztalnál ült, kezében egy szendviccsel. - Hát te? - ültem vele szembe.
- Nemsokára indulnunk kell Finn elé. Még akarok neki valami ajándékot vagy mit. - harapott egyet a reggelijébe.
- Indulnunk? Mint te meg én? - néztem rá felhúzott szemöldökkel.
- Te nem jössz? - kérdezte ártatlanul.
- Te jössz? - érveltem.
- Még jó! Az egyik legjobb haverom - állt fel és tette a mosogatóba a tányérját. Megittam gyors az almalevem, majd elvettem a szekrényemből egy kis pénzt Finn ajándékára. Felhúztam a bakancsom, majd a kabátom és Wyattel már el is indultunk. A reptér előtt nem sokkal van egy kissebb bevásárlóközpont szerű valami. Oda mentünk be. Nekem már megvolt a tervem, Wyatt "csodálatos" ajándéka nem nagyon foglalkoztatott. Vettem 7 darab héliumos lufit, mert ez lesz a hetedik napja, hogy egy pár vagyunk. Wyatt valami játék legújabb részét vette meg neki, igazából nem is érdekel. 10:20perc. Már csak 15 perc van vissza, hogy újra láthassam. Egyre jobban izgulok. Wyattel a bejárat előtt nem sokkal megálltunk és ott vártuk Finnt. 10:34. Körülbelül egy perc. A nő a hangosbemondóban mondta be, hogy a gépe biztonságosan leszállt és emberek tömkelege borította be a teret. Mindenkihez szinte már odament a szerette, barátja vagy akárkije. Ekkor bal oldalról látom a kósza hajú, álmos arcú fiút. Leírhatatlan érzés...

Maybe FriendsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora