•| 6 4 |•

634 56 4
                                    

Már több hónapja fáj a fejem, de igazából nem annyira nagy dolog, ezért is tartom magamban. Valószínűleg a sok történés miatt van, nem lehet tudni. Elbúcsúztam Griffintől és hazamentem. Amikor beléptem a szobámba Finnt találtam ott. Ült, s két kezével a fejét fogta. Amikor beléptem felkapta a fejét. Szemein vörös erek futottak végig, úgy nézett ki, mint aki már 3 napja nem aludt. Életem során talán még sosem láttam ilyen rossz passzban. Még mindig meglepett voltam. Lassan levettem a táskám és az íróasztalomra dobtam. Becsuktam magam mögött az ajtót, s befészkelődtem a fiú mellé.
- Mi a baj? - tettem kezem a térdére.
- Hol voltál este? - nézett a szemembe riadt arckifejezéssel.
- Nem történt semmi baj. Griffinnél aludtam. - mondtam nyugodtan.
- Ja.. és ez ilyen természetes? - szólt hozzám más hangnemben.
- Mert? Ő az egyik legjobb barátom Finn. Már vagy 3 éve!
- És ha ő megjelenik, akkor mi már nem is számítunk?! Csak közlöm veled, hogy Jaeden és Jack hazautaztak, de persze te erről nem tudtál, mert Griffinnél aludtál! - indult meg lendületesen a kanapé mellé, kirontva a szobámból. Utána mentem.
- Igen Finn? Tényleg? - vettem lekezelőre a dolgot - Jobb, ha most inkább te is hazamész - mutattam az ajtóra, majd csalódottan kullogtam be a szobámba. 10 perccel később az ajtó becsapódott. Finn elment.. Nem akartam vitát ebből, de mégis ez lett. Egyszer megcsókol ok nélkül, aztán meg veszekszik velem. Mintha játszana velem. Tudtam, hogy nem szabadott volna elrontani ezzel a kapcsolatosdival a barátságunkat. Mi lett belőle.. borzalmas. A párnám egyszer ölelgettem, egyszer pedig ütögettem. Magamban mérgelődtem, gondolkodtam, sírtam, s rossz döntéseket hoztam. Nem lehet csak ennyi.. egyszerűen nem haragudhat rám emiatt. Ha választásra kényszerít azzal nem ér el semmit. Heves gondolataim cikázása közepette elaludtam. Mánsap reggel úgy éreztem magam mint egy szemeteszsák a kuka mellett. Felvettem a mackónadrág-body szettem, hozzá húztam egy sportcipő és magamra kaptam a kabátom. Kimentem sétálni egyet, hátha jutok valamire, de igazából semmire nem jutottam.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now