•| 3 4 |•

1.1K 66 0
                                    



- Hé! - lökdösött Wyatt.
- Ahj mi a bajod korán reggel - ránéztem a teleofnomra - 6:30-kor? - keltem fel.
- Nemsokára indulunk.. gondoltam szólok, hogy nehogy lekéssük miattad a gépet - húzta fel a redőnyöm, ami miatt kisültek a szemeim.
- Barom - vágtam hozzá egy párnát, majd kiküldtem a szobámból és a szekrényemben lévő ruháim közül válogattam valami olyat, amiben kényelmes lesz 4 órát utazni. Éppen ezért is döntöttem egy szürke szabadidőnadrágnál, egy fehér alapon, fekete papírrepülős pólónál és egy szintén szürke "PINK" márkás kardigánnál. A hajam kiengedve, de természetesen egy hajgumi volt a karomon, biztos ami biztos. Cipőnek egy sima, fekete nike cipőt vettem fel. Lementem a nappaliba, ahol Wyatt már hasonló öltözékben várt engem 2 szendviccsel. Egy neki, egy pedig nekem. Anya fogalmam sincs, hogy hol van. Általában nem várom, hogy jöjjön, de ez most más. Teljesen más. Jack és Jaeden már nagyban az ő sulijuk felé tartanak, Finn pedig a bátyjával forgat. Csak ketten maradtunk Wyattel, ami azért mondhatni elég nagy dolog. Bedobtam a mosogatóba a két üres tányért, kikapcsoltam a tv-t és felhúztam a bőröndöm tolóját. Megvártam amíg Wyatt felhúzza a cipőjét, majd nagy levegőt véve kinyitottam az ajtót. Miután bezártam és a taxinkat vártuk össze vissza nézelődtem.
- Kit keresel? - nézett le rám Wyatt.
- Mi? Ja.. izé. Én csak.. nem tudom - hajtottam le a fejem.
- Nyugi. Camden jövök veled, semmi gond nem lesz. - fogta meg a vállam, s a már előttünk álló sárga autó hátuljába nekiállt bepakolni a bőröndöket. Én beültem hátra, míg ő az anyósülésen foglalt helyet. Egészen a repülő felszállásáig csöndesen telt az út. A "kísérőmet" megelőzve beugrottam az ablak mellé, felvettem a szemüvegem és a csuklómon lévő hajgumival laza konytba fogtam a hajam. Előkaptam a fülesem és zenét hallgattam. 8 perccel később megkezdődött a felszállás, s egészen szomorúan néztem a várost amit elhagyunk, s a telefonom.
* Wolfhard: 3 nap... - jelezte a telefonom az üzenetet. E láttán elérzékenyültem, s bekönnyeztem. Wyatt vállára hajtottam a fejem, s egy-fél óra elteltével elaludtam a gépen.
3 nap...

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now