•| 3 5 |•

1K 66 2
                                    

(A kép az a ma hajnali live-ból van és lmfao)

- Hé Camden! Leszállunk! - ébresztett fel Wyatt. Csak bólintottam egyet és magamra kaptam a szemüvegem. A leszállás hamar megtörtént, már csak a repülőtér épületébe kellett bemennünk. Elvileg ott vár minket apa, meg Wyatt anyukája. Fura. Nagyon fura. Beértünk, megtaláltuk a bőröndünket és a kapuban vártuk a szülőket. Pont akkor értek be, mi pedig odamentünk hozzájuk és köszöntünk nekik meg minden. Valamiért még ez sem dobott a kedvemen. Beültünk a fekete járműbe, s apa hazavezetett. Kiderült, hogy annyira összemelegedtek, hogy már össze is költöztek. Szerencsére a mi házunkban, nem is birnám ki, ha új szobába kéne költöznöm.. a nem igen hosszú autóút után a böröndöm húzva magam után bementem a házba. Nagy levegőt vettem, s csak arra tudtam gondolni, hogy minél hamarabb végzek a rendezkedéssel, annál hamarabb tudok beszélni Finn-nel. Már most nagyon hiányzik. Ezért is futottam be a szobámba. Igen, itt nem kell lépcsőt másznom a szobám eléréséhez. Bemegyünk, s az előszoba után van egy félfal egy polccal. Továbbmegyünk, ott megtaláljuk bal oldalt a nappalit. Na, nekem jobb oldalt van a szobám. Tipikus 13 éves én. Bementem, becsuktam magam mögött az ajtót. A szülinapi héliumos lufik még a plofonom díszítették. Fehér falak tele és tele emlékekkel. Leülök az ágyamra, s csak bámulok magam elé. Pár óra telt csak el, de ez még semmi a három naphoz képest. Bepakolom a szekrénybe a ruháim, s a pizsim kiveszem. A kezemben a ruhadarabokkal elindulok az emeletre, a kedvenc fürdőmbe. Rázárom az ajtót s veszek egy forrófürdőt. Magamra dobom a ruhadarabokat, majd miután végeztem meglesem "az új fiút" a házban. A folyosó utolsó ajtaja előtt jobbra. Ez az ő új szobája.
- Bejöhetek? - nyitom ki egy résnyire az ajtót.
- Persze - mosolyog rám az ágyáról.
- Hogy érzed magad itt?
- Meglepően jól. Azért hiányzik a régi környezetem, de legalább van egy azthiszem tesóm - nevetett.
- Te vagy az eddigi legjobb "azthiszem tesóm" - fogtam meg a vállát nevetve - Majd ha végeztél.. lejöhetsz hozzám este - mosolyogtam rá, majd elhagytam a szobáját, s az enyémbe igyekeztem. Éppen leugrottam az utolsó lépcsőfokról, mikor majdnem nekimentem apának.
- Ooh hali - néztem fel rá mosolygva.
- Hogy vagy? - fogja meg a jobb vállam.
- Örülök, hogy itt lehetek - mosolygtam rá, ő meg csak megveregette a hátam, s felment az emeletre. Bementem a szobámba és felkapcsoltam a villanyt. A telefonom töltőn volt, tehát levettem, majd leültem vele az íróasztalomhoz. Finn aktív volt, így ráírtam.
* Me: Szia🖤 Már itt vagyunk, minden oké:)
* Wolfhard: Sziaa💚 Akkor jó😌
* Me: Mizu?
* Wolfhard: Minden oké. Kivéve, hogy el kell mennem a hülye bátyámmal és az idióta haverjaival vacsorázni😑
* Me: 😂😂
* Me: Jó szorakozást😌❤️
* Wolfhard: Remélem az lesz🙄 Na szia😌Hiányzol😞🖤
* Me: Sziaa💚 Te is nekem😞❤️
* Wolfhard: Ha tudok, ma még mindenképp írok😌🖤
* Me: Okés😌🖤

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now