•| 6 7 |•

704 54 3
                                    

Másnap reggel egy óriási csattanásra keltem. Wyatt volt az, az ágy tulsó oldalán. Ijedtemben felültem, s mikor megláttam a fiút a padlón elkapott a röhögőgörcs.
- Finn mi a fenéért rúgtál le? - lökte meg a fiút.
- Mert dagadt vagy és nem férek el! - mormogta, majd rámnézett s elmosolyodott. How cute omg. Visszamosolyogtam, s ismét Wyattre néztem. A bal oldalát fájlalta, majd elment a fürdőbe, ami nem mellesleg egyel jobbra van a szobájától. Finn-nel ketten maradtunk a szobában. Ő felhúzta a szemüvegét, s elkezdte nyomkodni a telefonját. Én bekapcsoltam a tv-t és elfeküdtem.
- Ezt nézd! - hívott maga mellé. Átfordultam az ellentétes oldalamra, s a válla mellé tettem a fejem, ugyanis még mindig az ágyban feküdtünk.
- Mi az? - néztem a telefonját, de csak egy képet láttam. Jack és Ellie. Ellie Hiyar. - Na ne.. ugye nem? Hallod megfolytom! - akadtam ki, s kezdtem egyben el aggódni is, ugyanis már csak a tudat, hogy Ellie kihasználja Jacket ismét dühösebbé tesz, mint bármi más.

2 óra szimpla fetrengés után kikászálódtunk az ágyból, s mindenki átöltözött. Én a szobámban, míg a srácok idefent. Felvettem egy fekete alapú, fehér oldalcsíkos adidas-os melegítőt, hozzá pedig Finn szürke, sötétkék feliratos Calpurnia-s pulcsiját. Igazából nem terveztünk kesszire menni, csak ide az utcában lévő kávézóba. Amíg a sportcipőm húztak a fiúk is leértek, s mint ez kiderült ők sem fogták másra a stílust. Finn egy fekete melegítőnadrágot viselt egy egyszerű, sötétkék pólóval, amire a szürke cipzáros kardigánját húzta, természetesen a szemüvegével. Wyatt is hasonló szettet viselt, s ő még egy deszkát is maga mellé csapott, úgy indultunk el. A srácok tudnak deszkázni, én nem. Akárhányszor kérem, hogy tanítsanak meg mindig azt mondják, hogy "oké persze", de még életükben neki sem álltak segíteni. Baromi lusták. 10 perc séta után beértünk a meghitt, fa épületbe. Mindhárman kértünk valamit, s amíg kihozták beszélgettünk. Hazafelé Finn vette a fáradságot és segített egy kicsit a gördeszka tudásomban, ami persze nem fejlett sokat. Otthon apu és Nick beszélgettek.
- Hé srácok! Jó, hogy jöttök! - lezdte Nick, a már most furának tűnő beszélgetést.
- Arra gondoltunk, hogy így 5-en, illetve ha Nick barátja beleegyezik 6-an elmehetnénk síelni. Camden kiskorában élt-halt a síkirándulásokért. - mosolygott a végén rám. Ez igaz.. még most is imádok síelni, de már eléggé régen voltam, Finn pedig még soha. Wyatt kb 3 éve, Nick pedig fogalmam sincs. Elvégre még mindig jobb, mint itthon ücsörögni és unatkozni, nem?

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now