•| 5 7 |•

707 56 0
                                    

Jack-et véletlen lelöktem, miközben forgolódtam, részben emiatt is keltem fel. Szegénykém nagyot koppant a földön.
- Ahh baszki Camden - nézett rám a földről, oltári kómás fejjel. Vicces volt, sokat is nevettem rajta. Jack cserébe azt kérte, hogy vigyem a hátamon, ezért a dagadttal a hátamon mentem ki, meglesni a többieket. Mivel nem voltak a földszinten, ezért fel kellett másznom a lépcsőn Jackkel. A felénél tartottunk, mikor Jaeden csak futott, futott és telibe nekünk jött. Mondanom sem kell, egy a háromban (lolmi remélem értitek) legurultunk a bézs szőnyeggel bélelt lépcsőn.
- KICSI A RAKÁÁS! - ugrott ránk Finn.
- HOL? - kiáltott Wyatt a szobájából, majd lefotózta az egészet és kitette snapchatre "the party starts" felirattal. Végül a fiúk nagy káromkodások közepette lemásztak rólam, én pedig hullaként feküdtem ott. Az összes hájas hülye rajtam feküdt. Ha most nem törtem el semmim, akkor soha sem!
- Gyere te kis testépítő! - segített fel Wyatt, majd átkarolva kísért a mellesleg 5 méterre lévő kanapéra.
- Kishíján megöltetek! - szóltam nekik.
- Bocsi Camden. Szeretünk - hajtotta Jaed a fejét a vállamra.
- Aww - hajtottam az én fejem az övére.
- Éhes vagyooook - hisztizett Jack fél óra elteltével.
- Zabálj - vágta oda Finn neki. Én csak röhögtem. Hogy lehetnek ennyire barmok? De tényleg..😂
- Majmok, csak mondom, hogy semmit sem vettünk még Wyattel estére.. szóóvaaal..
- Egy szót se többet! - kapkodott Jack és Jaeden cipőjük és kabátjuk után.
- Felelőtlenek! - kiabált Jack, majd Wyatt kíséretében elindultak a boltba. Én csak mosolyogtam, mert igazából minden van, csak kíváncsi vagyok..
- Szerintem mikor jut eszükbe, hogy ma csak a kisbolt van nyitva? - ült hozzám Finn nevetve közelebb. Basszusbasszusbasszus..!..csak ketten maradtunk. Rossz ötlet volt.. nagyon is.
- Nem tudom - mosolyogtam eléggé kínosan. Csak reméltem leesik nekik minél hamarabb, hogy ne legyen ilyen feszült a helyzet olyan sokáig. Mert nem a legszerencsésebb kettesben lenni olyasfajta személlyel.. aki hát... fogalmazzunk úgy, hogy "talán barátod". Hajrá Jack és Jaed! Innen is veletek vagyok..!

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now