•| 3 2 |•

1.2K 75 2
                                    


Reggel miután felébredtem tétlenül feküdtem az ágyamban és azon gondolkodtam, hogy nem gyorsak-e a dolgok. Mármint.. én vagyok a világ legboldogabb embere, hogy végre összejöttek a dolgok, de nem is tudom. Lehet túl gyors minden? Végül kikászálódtam az ágyamból, s kiengedtem a hajam ugyanis az még a tegnapi, fonott állapotában volt. Szőke hullámos tincseim a vállamra omlottak, s közben azon gondolkoztam mit is fogok én kezdeni ezek a barmok nélkül. Hiányzik apa, szó sincs róla, hogy nem, csak talán a fiúk az én családom. A nagy, bolond szerető családom. Ismét, mint ahogy minden egyes alkalommal kinyitottam a szekrényem és válogatni kezdtem. Mivel fogalmam sincs, hogy kit fogok ma csinálni lazára veszem a dolgokat. Egy sima fekete szaggatott nadrág és egy bordó, bordás anyagú body. Hozzá egy kötött szürke kardigán és kész is. A hajam hagytam úgy, ahogy az volt, majd lementem a nappaliba. Onnan a konyhába és éppen teát akartam készíteni, mikor Wyatt facetime-on hívott.
- Haliii - mosolyogtam a kamerába, majd leemeltem a polcról egy bögrét és a beszélgetés közben a teám csináltam.
- Helo Cam! Nem fogod elhinni milyen híreim vannak - kapta fel a fejére fülest.
- Na mesélj!
- Ugye neked apud szingli
- Uhum
- És az én anyum is.
- Japp
- Na szóval ők ketten randiztak, de elvileg semmi több, DE - hangsúlyozta - anya valamiért erőlteti, hogy holnap menjek hozzá, szóval én leszek az utazótársad - csettintett egyet.
- Fúj - fintorogtam - Apu egy nővel nemár.. ez olyan bleee - tettem le a teám - Wyatt imádom anyud, de tényleg tökre jófej, csak nem bírnám elviselni veled az életem - nevettem.
- Na kössz - kuncogott.
- Azért szeretlek - vicsorogtam.
- Na leraklak mert szerintem nemsokára jön Finn. Ja és van itt egy pizsid, majd holnap utánad viszem - mutogattam.
- Azt megköszönném! Na szia... tesó!
- Blee - szakította meg a hívást. Összeszedtem Wyatt cuccát egy szatyorba, majd beraktam a bőröndömbe, nehogy itthon hagyjam. Épp nagyban hurcoltam le a lépcsőn a bőröndöm, mikor kopogtak.
- Gyere be! - kiabáltam oda, majd belépett Finn az ajtón aki a segítségemre sietett.
- Sziaa - ölelt meg.
- Hali majoom - pusziltam meg a száját.
- Majom? - vette le a dzsekijét.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now