•| 5 6 |•

709 56 0
                                    

~ Időugrás vagy mi ~

December 31-e van, korán reggel 5 óra. Nemsokára indulunk Finn-nel és Wyatt-tel a repülőtérre Jaedenért. Gyors felöltözök, azt veszem fel ami a kezemben akad.

 Gyors felöltözök, azt veszem fel ami a kezemben akad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez lett a vége.. A hajam kiengedve hagytam, mert eléggé furán néznék ki copf-val a sapiban. Na mindegy is.. koncentráljunk Jaedenre és arra, hogy ne késsünk. Apu visz és hoz minket a nagy, 7 személyes családi autónkkal. Mikor odaértünk szinte üres volt a csarnok. Végülis ki van ott fél 6-kor? Nem is csodálom. A távolból már láttuk Jaeden nyomi sapkáját, mellette pedig egy kisfiú (?) sétált. Ahogy közeledtek ki lehetett szúrni, hogy az Jack. Nagyon örültem, hogy Jack is itt lesz, de annak mégjobban, hogy apáék elmennek ma este. Nagy "ünneplések" közepette hazamentünk, a fiúk pedig kipakoltak. Jaed és Jack nálam alszanak, mert már csak itt van hely. Bár nem mintha ténylegesen itt aludnánk, de jobb, ha a szülők így tudják. Apuék még délelőtt, 9 óra felé elindultak itthonról. Én elfeküdtem aludni, mert korán keltem. Jack bealudt mellettem. (Hihetetlen, hogy az egyszemélyes ágyamon elférünk ketten)

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now