•| 7 6 |•

666 49 3
                                    

Ha nagyon rossz lesz a rész az azért van mert tegnap hajnalban... hát fogalmazzunk enyhén: nagyon rosszul lettem. A fejem még mindig szétrobban de már terveztem folytatni a sztorit❤️

Még aznap este furcsa gondolatok nyugtalanítottak. Finn.. vajon valaki tetszik neki most? Úgy kezelem mintha CSAK barátok lennénk. Ha valaha is folytatni akarnám a kapcsolatunkat biztos ez lenne az indok amiért kiábrándult belőlem. Kifejezetten hamar lecsukódtak szemeim a fáradságtól és egészen gyorsan elaludtam.

Másnap reggel kivételesen korábban keltem fel, mint a fiúk. Gondoltam meglepem őket valamivel, de mivel ismeretlen számomra ez a környezet felültem az ágyamon és felmentem a netre. Finn elérhető. A többiek nem.

én: Nem jössz fel?😴
Finn: Jó, hogy kérded. Azthiszem megőrülök ezeknek a horkolásától. Jövök😁

Finn gyors lépteit lehetett hallani, ahogy szedi a lábát a lépcsőn. Amint felért az emeletre megtett pár futólépést, s egyenesen hassal az ágyamra ugrott.

- Camden.
- Finn.
- Én most aludni fogok. - mondta, majd magára terítette a takaróm és elfeküdt.
- Laza vagy - ráztam a fejem mosolyogva, majd hátradőltem és tovább nyomkodtam a telefonom.

Később valamilyen oknál fogva én is visszaaludtam, s olyan 9 óra felé Finn keltett fel, hogy menjünk enni, mert kell az energia a síeléshez. Ma Nick-kel és Oliverrel megyünk, mert apa kimegy a kis "síparadicsomból" és tesz egy kört a legközelebbi nagyvárosban és beszerzi a szükséges dolgokat. Élemiszerek és ilyenek.

A reggelinket hamar elfogyasztottuk, viszont annál nehezebben ment a készülődést. Wyatt, Finn és én a tv előtt ragadtunk. Nagyon nehezen lehetett minket rábírni arra, hogy összekészülődjünk, nem beszélve Wyatt folytonos vlogolásairól.

Egy órába telt, de végül kimentünk a pályára. Aznap ismét nagyon sok mindent kipróbáltunk és Wyattnek is több alkalma adódott, hogy fejlessze az új vlogját. Finn és én is részt veszünk benne, bár választásunk úgysem nagyon volt, mivel össze vagyunk zárva.

4 órát töltöttünk a pályán, majd apa jött ki értünk. Hazakísért minket és arra utasított, hogy este öltözzünk át valami elegánsabb ruhába, mert ahova az apartmanunk tartozik a "fő helyén" egy kissebb estet rendez. Ez az egész egy hotelben lesz, ami a mi apartmanunknál pár utcával van feljebb. Nem mintha nem lenne így is csodás kilátásunk, de mindegy is.

Levetettem a síruhám, majd belebújtam egy szürke mackónadrágba és egy fekete bordás anyagú trikóba, arra pedig felvettem egy bordó, fehér kötős kardigánt, meg persze egy szőrös zoknit. Felnyitottam a bőröndöm, és rájöttem, hogy egyáltalán nem gondoltam semmilyen eseményre és nem hoztam elegáns ruhát. Persze a fiúk valamilyen oknál fogva mind hoztak..

Megkértem aput, hogy vigyen el a városba ahol volt és keressünk egy boltot, ahol még ilyenkor be lehet szerezni valami előkelőbb darabot. A legközelebbi plázába szerencsére találtam egy ilyesmi fajta üzletet.

Fél óra hezitálás után végül egy A alakú, aranyos fekete egyberuhánánál döntöttem. Ami különösen tetszett benne az az volt, hogy az alja az a tipikus "pőrgős szoknya" volt, a felső része pedig így festett: mindkét vállánál elindult 3 vékony pánt, majd hátul egymást keresztezve ért a vele ellentétes pontba. Szintén a háta kivágott volt, amit imádok egy ruhában.

Kíváncsi vagyok estére megfelel-e..

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now