Kilencedik Rész

1.4K 92 1
                                    

Másnap reggel a legrosszabb dologra keltem. Legalábbis egy számomra rossz dologra.
Semmire.. vagyis magamtól keltem fel, ami a mai nap különösen szokatlan volt, mert Jack lent aludt a kanapén. Belebújtam a fehér, szörmés mamuszomba és lementem az emeletről. Kócos hajjal, kómás fejjel és pizsamában fogadtam a váratlan vendégeket. A fiúkat.
- Hé Camden reggel találkoztam anyuddal és megengedte, hogy áthívjam a fiúkat. Amúgy jó reggelt! - nézett fel Jack rám a lépcső közepére.
- Örülök neki - néztem rá gyilkos mosollyal, mert ha tudom, hogy átjönnek nyilván nem egy hullaként jövök ki a szobámból.. Finn, Jack és Wyatt játszottak valami gyilkolászós játékkal, Jaeden pedig odajött hozzám a konyhába.
- Mizu - ült le és támaszkodott a pultra.
- Ahj Jaeden imádlak meg minden de nekem még nagyon korán van.. - öleltem meg nevetve a fiút, majd a társaságában csináltam magunknak egy kakaót. Leültünk egymás mellé és nekiálltunk beszélgetni. A többiek is csatlakoztak hozzánk, majd Finn megszólalt.
- Srácok az úgy megvan-e nektek, hogy holnap Halloween?!
- Mii basszus tényleg! - csaptam a fejemre, majd betettem a két bögrét a mosogatóba.
- Milyen jelmezünk lesz? - kérdezte Wyatt.
- Mi az, hogy milyen? - hisztizett Jack.
- Csoportos vagy egyedüli te barom - lökte meg Jaeden Jack fejét, ő pedig vissza és lett egy kisebb "verekedés".
- Kuss - csapott Finn az asztalra, amitől egy kicsit megijedtem, de legalább csend lett. - Ki szavaz a csoportosra? - adta meg Wyatt az egyik választási lehetőséget. Talán ismerettségünk óta először döntöttünk egységesen, vagyis csoportos jelmezünk lesz.
- Oké, én felmegyek a szombámba és felöltözök.. utána ötletelünk - csettintettem, majd elmentem mellettük. Felértem a szobámba és a biztonság kedvéért bezártam az ajtót. Felvettem egy világoskék térdénél szaggatott farmert, hozzá egy mustárszínű kötöttpulcsit és a tipik tömeg vans-em. Kikaptam még a szekrényemből és sötétkék, kapucnijánál szőrmés kabátot, amit levittem és a bejárati ajtó meletti fogasra akasztottam fel, ha esetleg mennénk valahova.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now