•| 7 2 |•

720 57 4
                                    

648 szó, készülj fel!

Nem is kell jóvá tennem. Megérdemelte. Ő csókolt meg ok nélkül a több, mint 7 ezer nézője előtt. Egyáltalán összepakolt már? Holnap után indulunk és ami azt illeti egészen sok ideig leszünk együtt egy kicseszettül ismeretlen helyen. Na mindegy is.. majd megoldódik valahogy.

Wyatt jött le, s amint odaért a nappaliba kétségbeesetten nézett rám.
- Newt? Már megint? Mióta veled vagyok egy légkörben vagy 2x is rámerőszaloltad a filmet, mert szerinted annyira helyes az összes. Főleg a vörös! - ment egyenesen a konyhába, de megvárta amíg belekötök.
- Az eredeti hajszíne szőkésbarna, nem pedig vörös, Oleff! - nyújtottam rá nyelvet, ő pedig fejcsóválva és magában nevetve ment tovább a dolgára.

- Az ilyen szépfiúk jönnek be? - nézett rám Finn.
- Hülyeség lenne visszakérdeznem, hogy "hát nem aranyos?" - játszadoztam a hangommal. Ilyenkor sajnálom magam, hogy nincs egy lány barátom.
- Ismerek egy sokkal helyesebb srácot. Bemutassalak neki?
- Arra a srácra gondolsz, aki itt áradozik mellettem magáról és nem mellesleg ok nélkül csókolt meg? Mert ha igen, akkor
- Nyugi. Csak vicceltem. Ami azt illeti az pedig véletlen volt. Te sem figyeltél és en sem. Többet nem fordul elő.. persze csak ha nem szeretnéd.. - nézett rám bizakodva.
- Nem Finn. Barátok vagyunk, nem pedig házastársak - nevettem - És elálmosodtam. Holnap folytatom a Tűzpróbával. Jóéjt Wolfhard. - öleltem meg, majd átmásztam a kanapé hátulján, s pár lépéssel bementem a szobámba. Bebújtam a takaróm alá, s felraktam töltőre a telefonom. Különösebben nem szoktam este a készüléken lógni, de valami kiszúrta a szemem.

Hírlap.
"FINN WOLFHARDOT LEKAPTÁK AZ ÚJDONSÜLT BARÁTNŐJÉVEL A PARKBAN. VAJON HOGY VISELI AZ ELŐZŐ?"
Mi a ... Épp, hogy találkozok valakiel, erre ő meg random felszed valakit az utcán? Most is úgy viselkedett, mintha.. mintha még szeretne. Lehet nem igaz. Hisz a mai hírlapoknak nem lehet hinni. Mindegy is. Inkább elküldöm neki a posztot szöveg nélkül, hátha megtudok valamit. Kimásoltam a linket és beillesztettem, majd elküldtem neki.

2 perc telhetett el, mikor kicsapódott a szobám ajtaja és a nappaliban való fény úgy világította meg, mintha egy fekete alak lenne. A lábaim magamhoz húztam, s élesen felkiabáltam. Nagyon megijesztett. Esküszöm, mintha valami terrortámadás lett volna.
- Basszuuuus - kapcsoltam fel az égősort - a tudod kit ijesztgessed te idióta - dörzsöltem meg az arcom, majd felültem az ágyamon.
- Mert szerinted az nem para, hogy ijeneket küldesz? Elolvastad egyáltalán az oldal leges legalját, Camden? - most miről beszél. Mi a baja? Tuti be van tépve.
- Mivan? - vágtam "miafasz" fejet.
- IT'S FAKE! - olvasta fel olyan hangnemben, hogy apa lejött szólni, hogy miért kiabálunk este tizenegy órakor. Bocs apu.
- Ja persze.. pffh.. tudtam én. Látod.. megprankeltelek. - mutogattam kínomban. - Na jóéjt szia szeretlek keg minden - toltam ki a szobámból és forgolódtam az ágyamban. Nem tudtam elaludni, ezért felmentem Wyatt szobájába ahol Nick, Oliver és Wyatt még mindig liveoltak.
- Sziasztok srácok - ásítottam, s odamentem mögéjük. Pontosabban Wyatt mögé, és elkezdtem piszkálni a tokáját. - Álmos vagyok. Leülhetek? - kérdeztem egy ásítás közepette.
- Max az ölembe. El nem megyek innen. - mondta, s beletúrt a hajába.
- Jó, de nem fog érdekelni ha elzsibbad a lábad Oleff! - kócoltam össze, s beültem az ölébe. Nagyban olvasgattam a kommenteket, mikor megláttam mit írt Finn. "Ha nem tudnám, hogy féltesók vagytok tuti neked mennék Olaf" vicces gyerek. Nagyon. Egyre álmosabb lettem. - Valaki alidjon ma velem. Egyedül nem merek, mert megijesztedd az öcséd - néztem Nick-re.
- Ja.. elég ijesztő arcberendezése van. - rántott vállat.
- Hasonlít rád - mosolyogtam.
- Na gyere - fogta meg Wyatt hátulról mindkét kezével az arcom és jobbra balra húzogatta.
- Jó. Hagyj. - tettem le kezeit, majd felkeltem a fiú öléből. - Sziasztok srácok! - simiztem meg a fejüket és Wyatt hátán érkeztem a nappaliba.
- Finn nem baj, ha ma velünk alszik Camden? - dobott le a kanapéra.
- Legalább nem lesz buzis a helyzet. - nevetett, majd megpaskolta maga mellett a helyet, hogy menjek oda. Odacsússzantam.
- Wyatt drága egyetlen imádstos féltestvérem! - kezdtem bele.
- Mi kell? - mosolygott rám.
- Kihoznád a takaróm? - vicsorogtam, majd a fiú után néztem aki a szobámba tartott.

A jó meleg takaróm alá bújtam és a jobb oldalamon feküdve sikerült elaludnom.

Maybe FriendsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon