•| 4 9 |•

738 63 0
                                    

MA ÓRIÁSI LEMARADÓS SPAM LESZ!!

Otthon gyorsan megírtam a házim, s pont, mikor mentem ki és elfeküdtem a kanapén, akkor ért haza Wyatt.
- Hát te? - kérdeztem.
- Csak átugrottam egy haveromhoz - vette le a kabátját, majd egy hisztis tinifiúhoz képest felment a szobájába és kockult. Griffin-nel videochateltem egy olyan 1 órát. Megbeszéltük, hogy holnap elém jön és együtt megyünk suliba. Utána elmentem és igen... kora este 6-kor lefürödtem és hajat mostam.. már mindennel kész voltam, de nem tudtam mit kezdeni az életemmel. *Zrrrrrr* (telefon rezgés lol)
* Wolfhard: Holnap reggel fél nyolckor a házatok előtt?
* Me: Griff is jön. Persze csak ha nem sértődsz meg😶
* Wolfhard: Úgyis engem szeretsz jobban😛
* Me: Merész vagy😂
* Wolfhard: Holnap fél nyolc. Jóéjt💛
* Me: Gn😌
Ki alszik majdnem hétkor? Hát én biztos, hogy nem fogok.
- Szia Wyatt. Tudod, hogy szeretlek - mentem be a szobájába.
- Oké. Mit szeretnél? - fordult meg a székével.
- Nem csinálunk valamit? Iszonyatosan unatkozom - húzogattam a számat, s a fiú kikapcsolta gépét, majd levett a polcáról egy cd-t.
- Deadpool. Most vagy soha - mondta rezzenéstelen arccal.
- Megijesztesz - néztem szemeibe.
- Oké, akkor menjünk - ugrott fel, majd leszökdécselt egészen a kanapéig. Fura. Elkezdtük nézni a filmet, de kilenc, negyed tíz között abbahagytuk. Elvégeztük az esti rutinunk, majd egy kakaó társaságában befejeztük a filmet, s elmentünk aludni. Másnap reggel a 6 órás ébresztőmre keltem. Kipattantam az ágyamból, megetettem szegény éhező halaim, majd összekészülődtem a suliba. Wyattel a hátamon elindultam. Griffin már ott várt, majd út közben összeszedtük Wolfhardot is. Ashely beteget jelentett, ami feldobta a napom. Finn egész nap a közelemben volt, szerintem direkt csinálja. Valamit eltervezett és meg akarja valósítani. Valami komoly dologról lehet szó. De nem baj.. akármi történik, mi barátok maradunk. Talán barátok.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now