•| 7 7 |•

714 46 22
                                    

Még volt 2 óra készülődésre, mikor hazaértünk. Ám elég furcsa volt, hogy a fiúk nem a gépet nyomkodják, hanem valamit ügyködnek a konyhába. Kivéve Wyattet. Wyatt laza. Wyatt az ágyában fekszik és kockul. Légy olyan mint Wyatt. (lmao bocsi muszáj volt)

Így inkább felmentem Wyatthez, minthogy a fiúk valami bajba keverjenek. Hozzátenném, hogy Wyatt az én ágyamban fetrengett mindenféle engedély nélkül, de igazából ez most nem is számít. Szomorkásnak tűnt.
- Valami baj van, Olaf? - feküdtem be mellé.
- Február 14-e van Camden. Jacknek és Jaedennek is van barátnője. Csak én vagyok ilyen balfék?
- Lassíts Rómeó.. neked perpillanat az a nagy bajod, hogy magányos vagy? Nem hogy örülnél neki, mint Finn! - mosolyogtam, s a konyha irányába néztem egy pillanatig ahol Finn sütött a srácokkal. Nevetett. Aranyos volt.
- Jó, de én idősebb vagyok. - fonta keresztbe kezeit.
- Ja.. én meg magasabb - forgattam a szemeim nevetve.
- Frászt! 169 vagy. Én 179. 10 cm Camd. Ezt nem fogod behozni! - öltött rám nyelvet.
- Igazán? És ha este ezt veszem fel? - vettem ki az ágyam mellett lévő szatyorból egy magassarkút.
- Akkor én magasabb sarkút húzok - vocsorgott.
- Na látod.. elég egy őrült lány az életedbe aki kikészít - mosolyogtam, majd fogtam magam és lementem az alsó szintre. Magamra terítettem egy pókrócot és bekapcsoltam a tv-t. Igaz a tévéből sokat nem lehetett hallani, de a kandalló tűzének szépségét még a fiúk kiabálása sem tudta elrontani. Jobban belegondolva.. eszembe sem jutott gondolkodni, hogy mi a frászt csinálhatnak. Talán.. valami féle sütit? Shake-et? Mindegy is.. már elment egy órám, vagyis még van egy indulásig. Ideje készülődni.

Bevittem az összes cuccot magammal a fürdőbe és magamra zártam az ajtót. Először rendbe tettem az arcom, utána pedig begöndörítettem a hajam. Felhúztam a ruhám és hozzá felvettem a magassarkút. Iszonyatosan kényelmetlen volt, de gondoltam majd megszokom. Ránéztem az órára.. és már csak 5 perc maradt indulásig. Kimentem a fürdőből és Finn keresett valamit Wyatt ágyánál, de érkezésemre felfigyelt. Az ágy fölé görnyedten bámult. Nem vette le rólam a tekintetét amitől kicsit zavarba is jöttem.
- Finn.. - mondtam halkan, kissé illetődötten.
- Camden - pakolt gyorsan tovább, majd megtalálta amit keresett, felegyenesedett és úgy nézett tovább - Azta - bámult tátott szájjal. Mosolyogtam, majd gyorsan az ágyamhoz mentem és magamra kaptam a kabátom, indultam le a többiekhez.

Btw a sztori véget fog érni hamarosan.. happy end-et vagy inkább szomorkás véget szeretnétek neki?🐥

Maybe FriendsKde žijí příběhy. Začni objevovat