•| 5 9 |•

726 54 2
                                    

Végül megérkeztek a pizzák, a fiúk kipakolták a cuccokat. Lassan már, de mire végeztem a szekrényem rendbe rakásával eltelt egy óra. Délután 7 óra van, vagyis gondolom egy pizzával kevesebb lett. Végül beledobálom egy közönséges szatyorba a szekrényembe "rejtett" kellékeket, s kiviszem a népnek. Jack egyből ráugrik, kíváncsi, ezért ki is burítja. Magára vesz egy dollár alakú szemüveget, s a fejére egy arany csillámos sapkát. Gyönyörű..😂 Jaeden is hasonlóképp cselekedik, csak ő egy csillámos csokornyakkendőt akaszt a nyakába, s egy rózsaszín partyszemüveget vesz fel. Én mondtam.. nincs ízlésük! Wyatt is beleéli magát ezekbe a göncökbe, míg Finn csak rezzenéstelen arccal nézi a tv-t.
- Hé! Ezt neked hoztam! - mutattam a kezemben lévő csillag alakú, ezüst csíkozott szemüveget.
- Képtelenség, hogy én azt magamra vegyem! - mondja mosolyogva.
- A kedveméért!
- Jó.. legyen! De csak mert barátok vagyunk, ugye?
- Persze! Hisz te mondtad.. talán barátok! - adtam rá a szemüveget, majd megborzoltam a haját és vissza mentem a kanapé másik oldalára. Amíg a srácok valamivel játszottak Wyatt-nél, addig Jaedennel kihúztuk a kanapét, mert elvileg itt fogunk aludni. Gyakorlatilag a ház bármely pontján. Kivittem az ágyneműm, s elhelyezkedtem a jobb szélén. Egyből be is feküdtem a meleg takaróm alá és ameddig én kerestem a filmet, addig Jaed felment szólni a többieknek. Találtam valami horrort, ami ebben az esetben azért jó, mert ha megnézem tuti nem alszok este. Lejöttek a fiúk, sorban egymás után. Átöltöztek pizsi szerűbe. Finn egy sötétkék amolyan pizsama fazonú hosszúnadrágot viselt fehér kötővel, hozzá egy sima fehér felsőt. Jack volt legelől, mögötte Jaed, Finn és Wyatt. Mielőtt Jack felmászott volna a kanapéra Finn végigfutott rajta, hogy "ő mellettem lesz mindenképp". Ezzel csak egy baj van. Mindig a mellettem lévőhöz bújok, ha horrort nézek. FINN ARE YOU KIDDING ME?! direkt csinálja, hisz ismer. Na mindegy is. Popcorn/chips a kézben, horror mehet! (Csak közzé tenném, hogy amikor ezt írom 2018.01.02. 2:18 van és horror filmeket keresek a neten, tehát gyakorlatilag éppen megesz, megöl vagy kínoz valami. Ja és halál sötét is van.) A fiú. Elvileg ilyesztő, s mint tapasztaltam gyakorlatilag is. Amint megláttam azt a nyomorék babát (remélem nem öl meg nagyon félek) Finn kezét magamhoz szorítottam. Ekkor esett le, hogy "ja ez az exed vagy mid, te hülye". Egymás szemébe néztünk, bólintott egy aprót (minek lol) és átkarolt. Kihasználtam a helyzetet, nyakig betakaróztam és végig Finnhez bújva néztem azt a kurva ijesztő filmet.
- Soha többé nem alszom - suttogtam Finn-nek, aki csak nevetett egy aprót és belepuszilt a hajamba. REUNITED? nope. Jó barátok vagyunk? Talán. Hehe :DD

Maybe FriendsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang